02 / 05 / 2024

samandağ ruhsat çalışmaları

samandağ ruhsat çalışmaları

Samandağ belediyesi birim müdürleri toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız katıldı.Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce ve Emlak İstimlak Müdürü Güral Tum birimlerinin hizmetlerini slayt eşliğinde sundular.

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Karşıyaka Stadı için ruhsat alınacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı için ruhsat alınmaya çalışıyor. Yıkılan İlçe Stadı’nın yerine yapılacak 15 bin kişilik proje için çalışmalar yürütülüyor.

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Taksim Camii'nin ruhsatı alındı!

Taksim Camii'nin ruhsatı alındı. Şantiye çalışmalarının başladığı camii Sur Yapı ortakları tarafından yapılıyor.

Manisa'da jeotermal santral çalışmaları için acele kamulaştırma!

Manisa İli Sınırları İçerisinde Yer Alan 2012/27 Numaralı Jeotermal Kaynak İşletme Ruhsat Sahasında Yapımı Devam Eden Jeotermal Enerjiye Dayalı Santral Çalışmaları Kapsamında Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Hatay Samandağ'daki yollarda parke onarım çalışmaları sürüyor!

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Mağaracık mahallesinde okul ve aile sağlık merkezine giden yolda parke onarım ve menfez çalışmaları yaptı.

İskan ruhsatı alınmazsa ne olur?

Ruhsatlı olarak inşa edilen yapının inşaat çalışmalarının bitmesi halinde iskan ruhsatı alınması gerekiyor. Peki, iskan ruhsatı alınmazsa ne olur?

İstanbul 216 projesinde 2'nci etap çalışmaları başladı!

İstanbul-Fikirtepe'de ruhsatını alan şirketler yıkım çalışmalarını etap etap başlattı. Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, İstanbul 216 projesinde 2'nci etap inşaatlar için yıkıma start verdiklerini söyledi.

İFM çalışmaları hızla devam ediyor!

İFM çalışmaları hızla devam ediyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Rahvalı "İFM'nin hafriyat çalışmalarının yüzde 98’i tamamlandı. Ruhsat süreci de tamamlandı ve üst yapı inşaatı konusunda engel kalmadı" dedi.

Yenitepe Kadıköy'ün ilk adası için ruhsat alındı!

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe'deki projesi Yenitepe Kadıköy'ün ilk adası için ruhsatı aldı. Projenin ikinci adasında ise çalışmaların önümüzdeki günlerde başlatılması bekleniyor. Proje Nuhoğlu İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor.

Yenitepe Kadıköy ikinci ada çalışmalarına başladı!

Türkiye'nin sembol yapılarını niteliğindee projeleriyle gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Nuhoğlu İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'deki projesi 'Yenitepe' için inşaat ruhsatını aldı.Yenitepe Kadıköy ikinci ada çalışmalarına başladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar durduruldu!

Sağlık Bakanlığı tarafından ihalesi yapılarak Haziran'da inşaatı başlayan 500 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iki aylık çalışmanın ardından ruhsat alınmadığı iddiası ile çalışmalar durduruldu.

Çanakkale Anadolu Hamidiye Tabyası'nın restorasyon çalışmaları durduruldu!

Çanakkale’de Anadolu Hamidiye Tabyası ’ nde kepçelerle yapılan restorasyon çalışması ruhsat alınmadığı gerekçesiyle durduruldu. Anadolu Hamidiye Tabyası ’ nın restorasyon çalışmaları, geçen 17 Şubat tarihinde başladı...

samandağ ruhsat çalışmaları Haberi

samandağ ruhsat çalışmaları

Samandağ belediyesi birim müdürleri toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız katıldı.Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce ve Emlak İstimlak Müdürü Güral Tum birimlerinin hizmetlerini slayt eşliğinde sundular.


Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce Çalışma Raporunu sundu


Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce: “2014 yılında toplam 486 adet ruhsat yenilenmiş, 225 adet yeni ruhsat verilmiştir. 2015 yılında toplam 844 adet ruhsat yenilenmiş 500 adet yeni 1424 adet ruhsat verilmiştir. Şu an olgu programımızda olgu programımızda 2318 adet aktif mükellef bulunmaktadır. Zabıta Müdürlüğü ile yaptığımız çalışmalar sonucu İlçemiz sınırları içerisinde ruhsatlandırma işlemlerimiz sürmektedir. Bu dönemde yapılan başvurular içerisinde 135 adet işyerine çeşitli sebeplerle ruhsat verilmemiştir. Söz konusu dönemlerde toplam 85 adet hafta sonu ve tatil günlerinde çalışma izin ruhsatı verilmiştir.”ifadelerinde bulundu.


Emlak...