04 / 05 / 2024

Samandağda turizm büfeleri vatandaşa kiralanıyor

Samandağda turizm büfeleri vatandaşa kiralanıyor

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'in talimatları doğrultusunda geliştirilen büfelerin, ilçeyi tanıtma ve ilçenin turizmde hak ettiği payı alması noktasında önemli bir rol oynayacağı umuluyor.

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Erdem tarafından kuruldu.

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Unutur, Cengiz Güvenç ve Yalçın Avcı ortaklığında kuruldu.

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fateme Otadi ve Mohammadhossein Ghahari tarafından kuruldu.

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Akkol tarafından kuruldu.

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

Samandağ'da gelecek 25 yılın imar planı masaya yatırıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 1/100 bin Ölçekli Çevre Düzeni Planı, 90 bin Hektar Alanda 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı Yaptırılması İşi kapsamında toplantılara devam ediyor. Samandağ'da gerçekleşen toplantıda gelecek 25 yılın imar planı masaya yatırıldı.

Samandağ'da turizm büfeleri 10 yıllığına vatandaşa kiralanıyor!

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'in talimatları doğrultusunda geliştirilen büfelerin, ilçeyi tanıtma ve ilçenin turizmde hak ettiği payı alması noktasında önemli bir rol oynayacağı umuluyor.

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. açıldı!

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. Ahmed Y.A. Abuası Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Fatih'te açıldı.

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulazız S N B Almutaırı ve Thamer S N E Almutaırı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yahya Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Emha Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emha Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Turgut, Abdulhamit Aras, Rıdvan Aras ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Sani Şener: Dünyada 1 ya da 2 büyük havalimanı satın alacak duruma sahibiz!

TAV CEO’su Sani Şener, yurtdışındaki havalimanı ihalelerini yakından takip ettiklerini belirterek “Dünyada 1 ya da 2 büyük havalimanı satın alacak, yapacak veya yatırımını yapacak finansal ve operasyonel kabiliyete sahibiz” dedi

Samandağda turizm büfeleri vatandaşa kiralanıyor Haberi

Samandağda turizm büfeleri vatandaşa kiralanıyor

 Deniz Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nden Kapısuyu Mahallesi Çevlik Mevkiine kadar uzanan güzergâh üzerinde bulunan, 1'den 9'a kadar sıralı prefabrik yapılar 10 yıllığına kiralanacak. Samandağ Belediyesi tarafından yapılan prefabrik yapıların, 13 Nisan Çarşamba günü Saat 10.00'da, Samandağ Belediyesi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu'nda herkese açık ihale yöntemiyle kiralanacağı bildirildi.

On yıllığına kiraya verilecek 8 adet büfe ve müştemilatın her birinin geçici teminatı 4.200 TL, muhammen bedeli ise 70.000.00 TL olarak...