21 / 05 / 2024

Şambayadı imar

Şambayadı imar

1995 yılından beri çözülemediği için 16 bin hak sahibinin mağdur olduğu Şambayadı bölgesinin imar sorunu çözüldü.

Çukurova Şambayadı'nda imar sorunu çözüldü!

1995 yılından beri çözülemediği için 16 bin hak sahibinin mağdur olduğu Şambayadı bölgesinin imar sorunu çözüldü.

Adana Şambayadı'nın 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Şambayadı, Kabasakal, Esentepe bölgesindeki imar sorununun ortadan kalktığını söyledi. 

Adana Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorununu çözmek için bir araya geldi.

Adana Şambayadı'nın imar sorununa neşter!

Adana’nın 20 yıllık sorununa Büyükşehir ve Çukurova belediyeleri birlikte neşter vuruyor. Şambayadı bölgesinde 200 bin kişinin yaşayacağı, örnek çağdaş şehir için düğmeye basıldı.

Adana'da 21 yıllık imar sorunu çözülüyor!

95 yılından beri imara açılmayı bekleyen Şambayadı, Esentepe, Kabasakal, Kireçocağı arasında ki mevkide bulunan alanların imar düzenlemesi için Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyesi düğmeye bastı.

Adana Çukurova'da 5 binlik imar planı Meclis'ten geçti!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Çukurova ilçesi, Şambayadı, Esentepe, Kabasakal, Kireçocağı mahallelerini kapsayan 1000 hektarlık alanda 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar plan değişikliğini kabul etti.

Adana Şambayadı neden imara açılmıyor?

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, müteahhitlerin feryadına rağmen Şambayadı bölgesini imara açmıyor. Bölgenin imar değişikliği teklifi ise 5 aydır komisyonda bekletiliyor .

Adana Şambayadı'daki imar sorunu çözüm bekliyor!

Adanalı müteahhitler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'den Şambayadı arsalarının imara kazandırılması yönünde dosyayı bir an önce Tapu Müdürlüğü'ne göndermesini istiyor.

Kentsel Dönüşüm sürecinde imar haklarında transfer uygulaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm sürecinde, Türkiye'ye ''imar haklarının transferi'' kavramını kazandıracak...

Antalya Varsak'taki imar sorunu çözüldü, konut yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Varsak’ta tarım alanı vasfındaki bölgenin imar sorununu çözdüklerini açıkladı

Erdoğan Bayraktar: Boğaziçi ile ilgili imar çalışmamız yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: ''Bakanlık olarak İstanbul Boğaziçi ile ilgili, imarıyla ilgili bir çalışmamız yok. Sadece talepler var. Varsa Bakanlığın bir imzası getirin bakalım. Bize ait değil''...

Kuştur Turizm, Kuşadası arazilerinin imar düzenlemesi yapıldı!

Kuştur Kuşadası Turizm Kuşadası arazilerinde imar durum belgesi alabilmek için park, yol ve dere terkleri yapılarak miktar düzeltmesi yaptırıldı

Haydarpaşa'da ticaret imar izni iptal edildi!

Haydarpaşa Garı Liman Dönüşüm Projesi için TCDD arsalarına verdiği ticaret imar izni iptal edildi...

Şambayadı imar Haberi

Şambayadı imar

Göreve geldiklerinden bu yana sorunun çözümü için çaba harcadıklarını dile getiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bölgede 250 bin kişinin yaşayacağı modern bir şehir oluşturulacak. Sorunun çözümünde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye açıklama yaptı. 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 24 yıldır çözüm bulunamayan Şambayadı bölgesi imar sorunun çözüldüğünü açıklayarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre Büyükşehir Belediye Meclisi’nde söz alan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Şambayadı bölgesinin imar sorunu 1995 yılından beri Adana’nın en büyük sıkıntılarından biri. Bu sıkıntı sadece o bölgeyi değil, Adana’nın genelini etkiledi. Ama şimdi sorun çözüldü. 16 bin hak sahibinin mağduriyetinin giderilmesi memnuniyet verici. Adana, doğal olarak kuzey ve batı yönüne doğru büyüyordu. Ancak Şambayadı’ndaki imar sıkıntısı nedeniyle müteahhitler de zor durumda kalıyordu”...