20 / 05 / 2024

Samer Yousef Ialhalees

Samer Yousef Ialhalees

Bianca Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, M.Abdl-Majed A. Mujahed Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Samer Yousef Ialhalees Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Bağcılar'da kuruldu.

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmonem Bıtar, Samer Mohamed Saıd ve Yaser Vaez ortaklığında kuruldu.

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Abdullatıf H Jameel ve Zaıd Al Aıfarı ortaklığında kuruldu.

Premier Estate Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premier Estate Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Ebrahım Yousef tarafından kuruldu.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

İlk Raha Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlk Raha Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Alı Abdo Yousef tarafından kuruldu.

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mohamad Samer Hafez tarafından kuruldu.

Fakas Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fakas Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Samer Fakas Albıd tarafından kuruldu.

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de Revan Bateekh ve Samer Bateekh ortaklığında kuruldu.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Luxury İstanbul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Belal Ataba, Muhamed Saer Horo, Nuyrettin Kürkçü, Samer Abdul Hamıd ve Yaman Elrecep ortaklığında kuruldu.

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de Saeıd Yousefı Mamaghanı ve Zakıeh Asle Kandroodı ortaklığında kuruldu.

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

Samer Yousef Ialhalees Haberi

Samer Yousef Ialhalees

Bianca Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, M.Abdl-Majed A. Mujahed Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Samer Yousef Ialhalees Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Bağcılar'da kuruldu. 


Bianca Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,kiralamak,kiraya vermek.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak....