17 / 05 / 2024

Samet Gündogdu

Samet Gündogdu

Ardeniz İnşaat Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebru Gültekin Gündogan ve Samet Gündogan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

Bitcoin yükselerek iki ayın zirvesini gördü

Bitcoin fiyatı, 28 bin 498 dolara kadar yükselerek iki ayın zirvesini gördü. Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, piyasadaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Bahadır tarafından kuruldu.

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kemal Gül, Serdar Gül ve Serhat Gül ortaklığında kuruldu.

Samka İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Samka İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de Samet Kaya tarafından kuruldu.

Özreferans İş Makinaları İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Özreferans İş Makinaları İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Arnavutköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Güney ve  Fatih Topçu tarafından kuruldu.

Bsa Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bsa Mimarlık Limited Şirketi Kartal’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Banu Özel ve Samet Gündogan tarafından kuruldu.

Kiralık ev fırsatçılığında günah keçisi kim?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda sık sık gündeme gelen kiralık konutlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Hızalan'ın o açıklamaları...

Gökzey İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökzey İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Özbakır tarafından kuruldu.

Mesam Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesam Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuroğlu, Murat Öztürk ve Samet Güner tarafından kuruldu.

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kandemir ve Samet Kandemir ortaklığında kuruldu.

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Samet Gürsoy tarafından kuruldu.

Şahinbey Şehit Samet Kaymakçı Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi, geçtiğimiz günler içerisinde Hakkari’de yaşanan patlama sonrasında şehit olan Topçu Er Samet Kaymakçı'nın ismini taşıyan sosyal tesisin açılışını yaptı.

Gnr Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güner ve Samet Güner ortaklığında kuruldu. 

Samet Gündogdu Haberi

Samet Gündogdu

Ardeniz İnşaat Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebru Gültekin Gündogan ve Samet Gündogan  ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu. 


Ardeniz İnşaat Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...