07 / 05 / 2024

Samet Mobilya tasarım yarışması

Samet Mobilya tasarım yarışması

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET’in, tasarım dünyasına yön veren İtalya’da Brera Güzel Sanatlar Akademisi işbirliği ile gerçekleştirdiği “kişiye özel çekmece” temalı “You(r) Inside” yarışması sonuçlandı.

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

Gema Tasarım Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gema Tasarım Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmur Angışhan tarafından kuruldu.

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ayşenur Kaydı ve Samet Kınık ortaklığında kuruldu.

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Meriç tarafından kuruldu.

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Tufan tarafından kuruldu.

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'e 50 bin TL sermaye bedeli ile Enise Banu Bali tarafından kuruldu.

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Bakırtaş tarafından kuruldu.

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güler tarafından kuruldu. 

Dexinar Mimarlık İnşaat Tasarım Danışmanlık Mobilya Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dexinar Mimarlık İnşaat Tasarım Danışmanlık Mobilya Organizasyon Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Ünal ve Turgay Sarıkaya tarafından kuruldu.

Balat'ta çözüm odaklı tasarımlar!

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri mobilya tasarımı dersi kapsamında gerçekleştirdikleri projeyle Balat'ta esnafın  hayatlarını kolaylaştırıcı ürünler tasarladı...

Som İnterior Tasarım Mobilya Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!    

Som İnterior Tasarım Mobilya Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge Yıldız Taşkıran ve Berat Taşkıran tarafından kuruldu.

Desalli Tasarım Mimarlık Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Desalli Tasarım Mimarlık Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mutlu tarafından kuruldu. 

Samet Mobilya tasarım yarışması Haberi

Samet Mobilya tasarım yarışması

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET’in, tasarım dünyasına yön veren İtalya’da Brera Güzel Sanatlar Akademisi işbirliği ile gerçekleştirdiği “kişiye özel çekmece” temalı “You(r) Inside” yarışması sonuçlandı.


Brera Güzel Sanatlar Akademisi’nde Ürün Tasarımı üzerine eğitim alan 60 tasarım öğrencisinin katıldığı yarışmada genç yetenekler, Kavramsal Sanat ve Pop Art gibi farklı sanat dillerini kullanarak hazırladıkları tasarımlar ile yarıştı. Brera Üniversitesi akademisyenleri ve SAMET üst yönetiminden oluşan jürinin belirlediği en iyi 3 tasarımın modelleri, uluslararası tasarımın kalbi olan Milano Tasarım Haftası’nda sergilendi.


Brera Tasarım Sokağı’nda, SAMET’in yer aldığı sanat galerisinde 1 hafta süreyle sergilenen 3 tasarım büyük ilgiyle karşılandı. İspanyol Miguel Reguero’nun çekmece iç panellerini farklı renkte LED ışıklarla ayırdığı, İtalyan Francesco Musci’nin karanlıkta parlayan tabanı sayesinde açıldığında beklenmedik bir şekilde çekmece içini aydınlatan...