07 / 05 / 2024

Sami Çoban

Sami Çoban

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Sami Çoban'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu bildirdi. Kiler GYO tarafından açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Sami Çoban, Kiler GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Kiler GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Mehmet Silahtar'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Sami Çoban'ın ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere atanmasına karar verildi...

Burhanettin Çoban: 255 vatandaşı konut sahibi yapacağız!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, alt gelir grubundan 255 vatandaşı konut sahibi yapacaklarını söyledi. Çoban, sit bölgesindeki mahallelerin yollarını da 2016 yılı sonuna kadar bitirmek istediklerini ifade etti

Ekin Çoban Turhan kimdir?

Mimar Ekin Çoban Turhan kimdir? Mimar Ekin Çoban Turhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ekin Çoban Turhan, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Ekin Çoban Turhan..

Ali Sami Yen'in yerine dikilen rezidanstan alevler yükseldi!

İstanbul Şişli'de yıkılan Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arazideki rezidans şantiyesinde çıkan yangın çalışanlar tarafından söndürüldü. İnşa halindeki binalardan birinin alt katlarında dün öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Çoban Ailesi Balance Güneşli ile inşaat sektörüne giriş yaptı!

Çoban Ailesi Balance Güneşli ile inşaat sektörüne giriş yaptı. 118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı proje, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor.

Rox Hotel Çobançeşme'de açıldı!

İstanbul Atatürk Havalimanının çok yakınında ve CNR Expo Fuar Merkezinin karşısında konumlanmış olan, Rox Oteller zincirinin ilk halkası olan “Rox Hotel Çobançeşme”, ilk rezervasyonlarını almaya başladı.

Nazmi Çoban: Saray'ın geleceğini inşa ediyoruz!

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban çağdaş bir teknoloji ile Saray'ın altyapısını inşa ediyoruz olmazsa olmaz olan yaşam damarlarını yeniliyoruz. Saray'ın geleceğini de inşa etmiş oluyoruz" dedi

Burhanettin Çoban: Afyonkarahisar'a son beş yılda 225 milyon TL yatırım yaptık!

Burhanettin Çoban Afyonkarahisar'daki başkanlık dönemim süresince yaklaşık 530 milyon TL'yi bulan belediye gelirlerinin 225 milyon TL'si yatırıma harcandı. Geçmiş dönemlerden kalan 40 milyon TL'lik borcu da geçen beş yıllık süre zarfında ödedik...

Sami Bektaş: Sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattık!

Pulsar İnşaat'ın Trios 2023 projesi İstanbul İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatmmla yükseliyor. Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaşv sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattıklarını belirtti.

Sami Bektaş: Trios 2023 ile sanayisel dönüşümü başlattık!

İkitelli organize sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükselen Trios 2023’ün ortaklarından Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, Trios 2023 ile sanayisel dönüşümü başlattıklarını söyledi...

Sami Bektaş: Sanayisel dönüşümü başlattık!

İkitelli organize sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükselen Trios 2023'ün ortaklarından Pulsar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, Trios 2023 ile sanayisel dönüşümü başlattıklarını söyledi.

Sami Öztürk kimdir?

Çevre ve Şehircilik Sakarya İl Müdürü Sami Öztürk kimdir? Sami Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sami Öztürk, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik Sakarya İl Müdürü?

Sami Erol: Markalaşmada esas olan sürdürülebilirliği sağlamak!

Turquality Paneli’ne konuşmacı olarak katılan Aktaş Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Aktaş Holding’in global pazarda üstlenmiş olduğu rol ve Aktaş’ın Turquality destek programına dahil olma sürecini katılımcılarla paylaştı.

Sami Çoban Haberi

Sami Çoban


Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Şirketimiz 22.04.2014 tarihli ve 27 sayılı yönetim kurulu kararı ile;

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerimizden Namık Bahri Uğraş'ın istifasının kabulüne, yerine;  Şirket Ana Sözleşmesi'nin 14. maddesi ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkeleri Tebliği kapsamında, Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından düzenlenen Değerlendirme Raporu ve mevzuat gereği Bağımsızlık Beyanı da göz önünde bulundurularak aday gösterilen Sami Çoban'ın ilk Genel Kurul'da Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere TTK.'nın 363. Maddesi uyarınca Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına ve Denetim Komitesi üyeliği görevine seçilmesine karar...