02 / 05 / 2024

sami şentürkler kimdir

sami şentürkler kimdir

Fethullah Gülen'in oturması için yaptırılan yerlere bir yenisinin daha eklendiği ileri sürüldü. Takvim gazetesinin haberine göre Fethullah Gülen için Bebek'te Boğaz'a nazır bir yalı ayarlandı...

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Semra Şentürk tarafından kuruldu.

Sami Vodina kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina kimdir? Sami Vodina bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Sami Vodina'nın biyografisi...

Ali Sami Kutlu kimdir?

Ali Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali Sami Kutlu kimdir? Ali Sami Kutlu hangi işlere imza attı?

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Şentürkler Müteahhitlik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Müteahhitlik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Kangıran tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Sultangazi'de kuruldu.

Ayla Ayyıldız Potur kimdir?

Gebze Teknik Üniversitesi’nde Doçent Doktor olarak görev yapmakta olan Mimar Ayla Ayyıldız Potur kimdir? Ayla Ayyıldız Potur hangi işlerde görev aldı? İşte Ayla Ayyıldız Potur..

Sami Er kimdir?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcı Sami Er, TOKİ tarafından Emlak Konut yönetim kurulu üyeliğine aday gösterildi. Peki, Sami Er kimdir?

Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi’nde 2013 yılından beri doçent olarak çalışmalarını sürdürmekte olan Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir? Kutlu Sevinç Kayıhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kutlu Sevinç Kayıhan..

Şentürkler Gayrimenkul Tarım İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Gayrimenkul Tarım İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Kutay Erdoğan tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Migros Sokak'ta kuruldu.

Mahmut Sami Mallı kimdir?

İnşaat Mühendisi Mahmut Sami Mallı, AKP'den Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Mahmut Sami Mallı kimdir? Mahmut Sami Mallı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mahmut Sami Mallı...

sami şentürkler kimdir Haberi

sami şentürkler kimdir


Fethullah Gülen'in oturması için yaptırılan yerlere bir yenisinin daha eklendiği ileri sürüldü.


Takvim gazetesinin haberine göre Fethullah Gülen için Bebek'te Boğaz'a nazır bir yalı ayarlandı. Daha önce de Fethullah Gülen için Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nın kaldığı Beyaz Saray'ın bir benzerinin Ankara'da yapıldığı, yine cemaate yakınlığıyla bilinen Sami Şentürkler'in, Bursa'da Gülen için bir malikane hazırlattığı gündeme gelmişti.


Devlet içinde paralel yapı kurmakla itham edilen cemaatin lideri Fethullah Gülen'in Türkiye gelmesi durumunda kalması için hazırlanan üç sarayın yanı sıra bir de yalı ortaya çıktı.


Akın İpek'in 2010'da yaklaşık 21.5 milyon dolar vererek satın aldığı Bebek'teki Aksu Yalısı'nı da Gülen'in hizmetine hazırladığı iddia edildi. Ünlü iş adamı, büyük bir hevesle aldığı tarihi yapıyı, restore ettirip bahçedeki müştemilatı da köşke çevirdi. İki yol yalısı elde edilen...