02 / 05 / 2024

Samim Hatipoğlu özgeçmiş

Samim Hatipoğlu özgeçmiş

Kronos Gayrimenkul’un sahibi Samim Hatipoğlu kimdir? Samim Hatipoğlu sektöre ne zaman ve nasıl girdi? Samim Hatipoğlu Kronos Gayrimenkul’u ne zaman kurdu? İşte Samim Hatipoğlu'na dair merak ettikleriniz...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Ern Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ern Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

Noya Teknik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Noya Teknik Mühendislik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hatipoğlu tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Espas Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Espas Archıtects Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berke Hatipoğlu ve İlke Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Samim Hatipoğlu özgeçmiş Haberi

Samim Hatipoğlu özgeçmiş

Samim Hatipoğlu kimdir?

Samim Hatipoğlu, Pana Yapı ve Demirland'ın danışmanı ve 2011’de kurduğu Kronos Gayrimenkul’un sahibi. 


1978 ile 1985 yılları arasında Alman Lisesi'nde okuyan Samim Hatipoğlu, 1992 ile 199 yılları arasında Alarko Holding'te Finans Uzmanı ve Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. 


Samim Hatipoğlu, 2000-2002 arasında Süzer Grup'ta Başkan Yardımcısı oldu. 


2005-2006 yıllarında Yapı Merkezi'nde Geliştirme Müdürü ve 2006-2011 yılları arasında ise FTG Development CEO'su olarak görev yapan Hatipoğlu, 2011 yılında Kronos Gayrimenkul'u kurdu. Samim Hatipoğlu,  Pana Yapı ve Demirland'in danışmanı olarak hizmet verdi.


Samim Hatipoğlu, Aralık 2015'te Nurol GYO Genel Müdürü oldu.  1 buçuk sene firma bünyesinde hizmet veren Samim Hatipoğlu, Haziran 2017'de Nurol GYO Genel Müdürlüğü görevinden istifa etti.


Samim Hatipoğlu Nurol GYO'dan ayrıldı!

Hasan Can Kalabay vefat etti! Samim Hatipoğlu'nun acı...