10 / 05 / 2024

Samır Galal A. Tolba

Samır Galal A. Tolba

Şahzade Elektrik Mekanik İnşaat Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hassan Imam E. Hassan, Samır Galal A. Tolba ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Esenyurt, Cumhuriyet M.Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

Türk-İş Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı! Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verileri açıklandı. Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı.

Borsa rekora doymuyor! BIST 100 endeksi, 6.500 puan sınırını aştı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, rekor kırmayı sürdürerek 6.500 puan sınırını aştı.

Siemens’ten fırın almak isteyenlere müjde! iQ500 Ankastre Fırın’a tam 1.000 TL indirim geldi!

Siemens’ten evine fırın almak isteyenlere müjde geldi. Siemens, düzenlediği kampanya kapsamında iQ500 Ankastre Fırın’a tam 1.000 TL indirim yaptı.

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Kredi kartı kullananlara duyuruldu! Yıllardır boşa ödenen paralar iade ediliyor!

Kredi kartı kullananlara duyuru yapıldı. Yıllardır boşa ödenen o paralar geri veriliyor. İşte detaylar!

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

Tarlasına bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Erkunt Traktör fiyatları açıkladı! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Türkiye’nin önde gelen traktör üreticilerinden Erkunt Traktör, ‘Çiftçinin Gücü’ özelliğiyle yeni modellere imza atıyor. Tarlasına bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Erkunt Traktör fiyatları açıkladı! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

EBRD’den Rönesans’a 75 milyon euro finansman

Sağlık sektörünü desteklemeyi amaçlayan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)Rönesans Sağlık Yatırım AŞ'ye 75 milyon euro kredi kaynağı sağlayacak.

A101 yüksek indirimli ürünlerini açıkladı! Saç boyası fiyatları dibi gördü! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101 haftanın yıldız indirimli ürünlerini açıkladı. Paylaşılan listede saç boyalarının indirimli fiyatı dikkat çekti. Peki A101'de hangi ürünler ne kadar indirime girdi?

Carrefoursa haftanın fırsat ürünlerini açıkladı! Sepetleri dolduracak indirim! 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Market indirimli ürünlerini açıkladı. Peki bu hafta Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 21 ekim 2022 fiyat listesi...

A101 yüksek indirimli ürünlerini açıkladı! Çay 35 TL, Süt 13 TL... İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

A101'de haftanın yıldızları kampanyasının ürünlerini açıkladı. Peki bu hafta A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

İslam Memiş: Dolar yatırımı ağrıma gidiyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “dolar yatırımı konusunda dolar yatırımı ağrıma gidiyor” dedi. İşte haberin detayları!

Samır Galal A. Tolba Haberi

Samır Galal A. Tolba

Şahzade Elektrik Mekanik İnşaat Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hassan Imam E. Hassan, Samır Galal A. Tolba ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Esenyurt, Cumhuriyet M.Şehitler Caddesi'nde kuruldu. 

Şahzade Elektrik Mekanik İnşaat Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ELEKTRİK MALZEMELERİ a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b.Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini  yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. c. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin  alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d.Her türlü elektrik malzemeleri...