15 / 05 / 2024

şamlıurfada kentsel dönüşüm hamlesi

şamlıurfada kentsel dönüşüm hamlesi

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında daha önce yıkımı başlatılan eski hal pazarındaki iş yerlerinin yıkım çalışmaları, Şanlıurfa Cumhuriyet Caddesi 'ndeki iş yerlerinin yıkımı ile devam ediyor.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm projesine ilişkin harekete geçildi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentler fiziksel ve işlevsel olarak değişir ve dönüşürken, İstanbul'da kentsel dönüşümün daha da önem kazandığını belirtti.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Murat Kurum, Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Çamlıca Camii Kentsel Dönüşüm Alanında incelemeler yaptı.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başladı! 

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılan otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle bölgeye araç giriş ve çıkışları kapatıldı...

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Ayder'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yer alan Ayder Yaylası'nda TOKİ öncülüğünde, 5 bakanlığın ortaklaşa uygulayacağı Kentsel Dönüşüm Projesi ile altyapı ve ulaşım sorunları çözülecek. Dikey yerine en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek.

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Çamlıca Camii etrafında kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "İstanbul Gaziosmanpaşa, Esenler ve Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda, Çamlıca Camii etrafının düzenlenmesi amacıyla etrafıyla ilgili kentsel dönüşüm ihale aşamasına getireceğiz" dedi...

Büyük Çamlıca kentsel dönüşümünde son viraja girildi!

Üsküdar'ın Çamlıca İlçesi'nde 5 mahalleyi kapsayan Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Proje dahilinde tahliyeler başladı. 

Büyük Çamlıca kentsel dönüşümünde son durum!

Üsküdar Çamlıca'da 270 bin nüfusun yaşadığı mahalleleri kapsayan Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar ne durumda? İşte, Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşümünde son durum..

Rize Ayder Yaylası kentsel dönüşüm ihalesi 16 Şubat'ta!

Rize`nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası`nda kentsel dönüşüm ve gelişim projesi için düğmeye basıldı. TOKİ Ayder Yaylası Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi'nin hazırlanması için ön yeterlilik ihalesi yapacak.

şamlıurfada kentsel dönüşüm hamlesi Haberi

şamlıurfada kentsel dönüşüm hamlesi

Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Balıklıgöl ve Kale Eteğinde incelemelerde bulundu. 


Balıklıgöl ve kale eteğinde temizleme ve ıslah çalışmalarını inceleyen Kalkınma Bakanı Yılmaz ve Bakan Çelik yeni projelerin müjdesini verdi. Bakan Yılmaz. 


"Sokak sağlıklaştırma projelerimiz var. GAP vadisiyle ilgili çizimler yaptırıyoruz. Ayrıca bu kültürel, turistik potansiyeli tanıtıcı bir takım projeler uyguluyoruz" dedi. 


228 BİN M2 SICAK ASFALT 


ŞANLIURFA Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, seçimlerin ardından Başkan olarak görev yaptığı 5 aylık sürede kent genelinde: 108 kilometre soğuk asfalt ve 228 bin metrekare sıcak asfalt yol yapımını. 54 km beton yol yapımını. 954 kilometre stabilize yol yapımını ve 66 bin metrekare parke taşı döşenmesini sağladı. Şanlıurfa'da yeni adıyla mahalle olan köy. 

ilçe ve il merkezindeki yolların...