01 / 05 / 2024

Sample Home konutları ödeme seçenekleri

Sample Home konutları ödeme seçenekleri

Zemin+7 katlı olarak inşa edilen Sample Home projesinde satışlar devam ediyor. Rams Yapı imzası ile yükselen projede 41 adet ev bulunuyor.

Sample Home'da 3+1'ler 490 bin TL'ye! 2016'da teslim!

Rams Yapı tarafından yükselen Sample Home projesinde daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 200 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Sample Home'da 2+1'ler 390 bin TL'ye!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Sample Home projesi toplam 41 adet daireden meydana geliyor. Daire teslimlerinin 2016'da yapılması öngörülen projede daireler 240 bin TL'den başlıyor.

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

Uzundere Liva Home Evleri fiyat!

Liva Home Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir Uzundere'de inşa ediliyor. Liva Home Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

Folkart Liva Home fiyat bilgisi!

Liva Home Konutları, İzmir Uzundere'de Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. Teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Uzundere Liva Home Konutları teslim bilgisi!

Liva Home Konutları, Folkart yapı imzasıyla İzmir Uzundere'de yükseliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

Folkart Liva Home Uzundere fiyatları!

Folkart Liva Home Uzundere fiyatları 222 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+1'e kadar değişen Liva Home Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Bulvar Home nerede?

İçerisinde 400'e yakın dairenin bulunacağı Bulvar Home Rezidans Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Proje de konutların yanı sıra ticari birimler de bulunuyor. Peki Bulvar Home nerede?

Sample Home’da Aralık ayı kampanyası başladı!

Sample Home’da Aralık ayında fırsat patlaması yaşanıyor. Aralık ayı kampanyası kapsamında Sample Home’da ayrıcalıklı bir yaşam sürmek isteyenlere sadece bu fırsatları seçmek kalıyor. Üstelik son derece cazip ödeme planlarıyla!

Sur Yapı Koşuyolu Konutları satılık!

Konum bilgisine göre İstanbul Çevreyolu'na yakın mesafede yükselen projede konut, home ofis ve ticaret alanları bulunuyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları satılık daireler için ön talep süreci başladı.

Sample Home projesinde son daireler!

Kisa süre içerisinde %80 satışı tamamlanan SampleHome da son dairelerin sahibi olacak şanslı kişileri ister peşin olsun ister taksitli tüm satışlarda %7 İNDİRİM bekliyor.

Ataşehir Sample Home'da fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de, Rams Yapı imzasıyla yükselen Sample Home 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Projede banka kredisiyle ödemeler yapılıyor.

Rams Yapı Sample Home'da konutlar 2016'da teslim edilecek!

Fiyatların 255 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Rams Yapı imzasıyla yükselen projede teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor.

Sample Home Rams Yapı'da 3+1'ler 510 bin TL'ye!

Rams Yapı imzası taşıyan Sample Home'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimlerin 2016'da gerçekleşmesi öngörülüyor.

Rams Yapı Sample Home'da 0.89 faiz oranıyla ödeme fırsatı!

1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede 0.89 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. Rams Yapı Sample Home İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Sample Home konutları ödeme seçenekleri Haberi

Sample Home konutları ödeme seçenekleri

Sample Home projesi Ataşehir'de yükseliyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakika, Bostancı İskelesi’ne 20 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne ve İstanbul Çevreyolu’na 15 dakika mesafede yükseliyor.


Sample Home Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon alternatifleri bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Sample Home fiyatları ne kadar?

1 oda 1 salon daireler 240 bin TL

2 oda 1 salon daireler 390 bin TL

3 oda 1 salon daireler ise 490 bin TL


Ataşehir Sample Home projesindeki sosyal alanlar arasında çocuk parkı, teras barbekü, fitness merkezi, süs havuzu ve sauna mevcut. 


Telefon: 0216 291 26 00

Web: http://www.ramsyapi.com.tr/