05 / 05 / 2024

samsat spor saha inşaatları

samsat spor saha inşaatları

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı.

Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basılıyor!

Konak Belediyesi, içinde spor salonu, halı saha, spor ve kurs odalarının yer alacağı Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Bursa Erikli Mahallesi’ne dev spor tesisi yapılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Erikli Mahallesi’ne 800 metrekare halı saha, 220 metrekare spor ve sosyal tesis binasından oluşan spor tesisi inşa ediyor. Tesis, 2 bin 500 kişilik.

Şanlıurfa Kentsel Dönüşüm'e Spor Kompleksi'de dahil olmalı!

Şanlıurfa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Abdullah Canbeyli, bölgede gerçekleştirilecek Eski Sanayi Bölgesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Spor Kompleksi'nin dahil olması gerektiğini belirtti.

Muğla Menteşe'ye yeni halı saha inşa ediliyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe'ye 336 bin 700 TL’lik yeni bir halı saha inşa ediyor.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Niğde Yeşilova Köyü'nün halı saha ihtiyacı mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Niğde'nin Yeşilova Köyü'ne halı saha ihtiyacı yapılıp yapılmayacağını sordu..

Gaziantep'teki spor yatırımları hızlandırılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Şahin, kentte ihtiyaç duyulan bölgelere yapılacak 20 adet halı saha, 1 adet kapsamlı tenis sahası ve tesisi projelerinin hızlandırılmasını talep etti

Kahramanmaraş Onikişubat'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin spor yapmalarına imkan tanımak maksadıyla halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.

İzmir Torbalı'ya 20 adet spor tesisi inşa edilecek!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "İlçenin her noktasında parklar, toplu spor ve aktivite alanları yapıyoruz. Şimdi de Torbalı'nın muhtelif yerlerine 14 basketbol sahası 6 tane de, halı saha yapacağız'' dedi.

Balıkesir Dursunbey'e 4 yeni halı saha yapıldı!

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın desteği ile Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın spor Toto Daire Başkanlığına sunduğu halı saha projeleri ile ilçeye 4 yeni halı saha kazandırıldı.

Sakarya Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi'nde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Mithatpaşa Mahallesi'nde bulunan Harmanlık Spor Tesislerine ait arazide hayata geçirilen Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi'nde gelinen son noktayı açıkladı.

samsat spor saha inşaatları Haberi

samsat spor saha inşaatları

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı.


İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında protokol gereği, Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yaptırılan sahaların çok amaçlı olarak kullanılabildiği, inşaat ve imalatların bitirilerek hizmete sunuldu.


İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ile birlikte sahalarda inceleme yaparak, bilgiler alan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, yapılan sosyal tesislerle şehir ve köy farkını en aza indirerek, eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Kaymakam Atak, "Daha önce beş köyümüzde çok amaçlı olarak kullanılabilen altı okulumuzda basketbol-voleybol sahamız bulunmaktaydı. Son olarak yaptığımız üç saha ile birlikte bu sayı 9’a çıktı. Kalan okullarımız sadece ilkokul olan köylerimiz. İmkanların el vermesi...