05 / 05 / 2024

samsun 5M Migros

samsun 5M Migros

Migros Ticaret AŞ, Samsun'un ilk hipermarketi olan Samsun 5M Migros'u hizmete açtı

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

Migros 1 ayda 47 satış mağazası açtı!

Migros, Haziran ayında toplam 47 satış mağazası açtı. Şirket, 29 Migros, 17 Migros Jet ve 1 5M formatında satış mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Baydöner, Antalya’da 7. şubesini açtı!

Türkiye'nin En Yaygın Döner Restoran Zinciri Baydöner, Antalya 5M Migros AVM’de, Antalya’da 7. Şubesini Açtığını Duyurdu.

İnegöl AVM, ayda 750 bin ziyaretçi ağırlıyor!

Bursa'da 5M Migros ve Rossmann mağazasını bünyesinde bulunduran İnegöl AVM, 80 markaya ev sahipliği yapıyor. Bugün itibarıyla yüzde 92'lik kiralama oranına ulaşan alışveriş merkezinde 750 kişi istihdam ediliyor.

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım!

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre proje 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika mesafede bulunuyor.

New Bahçeşehir ulaşım!

New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Migros Ekim ayında 10 yeni mağaza açtı!

Migros Ticaret A.Ş, Ekim ayı içerisinde 6 adet Migros, 3 adet MigrosJet ve 1 adet 5M formatında toplam 10 adet satış mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Son açılışlarla beraber Migros'un mağaza sayısı 996'ya yükseldi...

5M Migros, Samsun'un ilk hipermarketi olarak açıldı!

Migros Ticaret AŞ, Samsun'un ilk hipermarketi olan Samsun 5M Migros'u hizmete açtı

Migros: Haziran'da 38 mağaza açtık!

Migros Ticaret A.Ş., Haziran ayında 1 adet 5M formatında hipermarket, 16 adet Migros, 10 adet M-jet, 1 adet Migros Toptan, 9 adet Mini Tansaş ve 1 adet Macrocenter formatında toplam 38 mağaza açtıklarını bildirdi

Beylikdüzü 5 M Migros, yangından sonra yeniden açıldı!

Beylikdüzü 5M Migros, kasımda meydana gelen yangından sonra kapılarını 20 milyon TL’lik yatırımla yeniden açtı.

Beylikdüzü 5M Migros Cuma günü açılacak, ışıkları hiç sönmeyecek!

Geçen yıl kasım ayında çıkan yangın sonucunda kapatılmak zorunda kalınan Beylikdüzü 5M Migros mağazası, cuma günü tekrar hizmete giriyor

5M Migros, Beylikdüzü'nde yangından sonra yeniden açılıyor!

Beylikdüzü 5M Migros mağazası, Kasım 2011'de meydana gelen yangının izlerini silerek alışverişin en ileri olanakları, müşterilerine sunacağı eğlence ve 'indirim programı' ile kapılarını yeniden müşterilerine açmaya hazırlanıyor

samsun 5M Migros Haberi

samsun 5M Migros


 Migros Ticaret AŞ, Samsun'un ilk hipermarketi olan Samsun 5M Migros'u hizmete açtı. 

     Migros'tan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'deki 19'uncu 5M Migros olan mağaza, beyaz eşyadan elektronik aletlere, temizlik malzemelerinden tekstile, yiyecek ve içeceğe kadar çok geniş ürün yelpazesine sahip bulunuyor. 

     Mağazada ayrıca Karadeniz'e özel pek çok yerel lezzetlerde raflarda yerini aldı. Yerel tadlar, ulusal lezzetlerle 5M Migros raflarında Samsun'da buluştu. 6 bin metrekarelik alanı ile Samsun Piazza AVM'de hizmete başlayan Samsun 5M Migros'un açılışı, Migros Ticaret AŞ Genel Müdürü Özgür Tort ve Genel Müdür Yardımcısı Fuat Yanar'ın katılımı ile gerçekleşti. 

     Samsun 5M Migros'ta klasik reyon dizilimi bulunmuyor. Her bireyin farklı ilgi alanlarına yönelik apayrı dünyaları bir arada sunan ''Yaşam Alanları'' ilk defa 5M Migros ile Samsunlu tüketiciyle...