27 / 04 / 2024

Samsun açılış

Samsun açılış

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “İlçelerimizi getirmeye çalıştığımız perspektifi hissettik, hissettirdik. Sözlerimizi adım adım yerine getiriyoruz” dedi.

Samsun'da toplu açılış töreni gerçekleşecek!

Samsunluları dev projelerin toplu açılış törenine davet eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Alaçam ve Yakakent Meydanımızda gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine bütün hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a iki yılda 16 okul kazandırdık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’a iş adamları aracılığıyla iki yılda 16 okul kazandırdıklarını belirtti.

Ankamob AVM bugün açılıyor!

Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alana kurulan Ankamob AVM,bugün açılıyor.. AVM'nin içinde 86 adet mağaza yer alıyor.

Samsun'a yeni sağlık kampüsü geliyor!

Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, Samsun'a şehir hastanesinden daha büyük sağlık kampüsünün yapılacağını müjdeledi.

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış bekliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından inşa edilen Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkezin inşaat çalışmaları ve tefrişatı tamamlandı açılışı bekliyor.

Samsun'da 199 tesisin açılışı gerçekleşti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Vezirköprü ilçesindeki yatırımları ve projeleri anlattı. Karaaslan, ''199 tesisin, yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi. Bu da şehrimiz için çok önemliydi'' dedi.

TOKİ’ den Samsun’a 1 milyar 274 milyon yatırım!

Samsun'da TOKİ tarafından hayata geçirilen ve tamamlanan konut ve sosyal tesislerin toplu açılışı gerçekleştirildi.

Samsun'a 337.5 milyon TL yatırım yapıldı!

Samsun'a, 2016 yılında 1 tanesi yabancı yatırım olmak üzere toplam 41 yatırım yapılabildi. Bu yatırımların toplam bedeli 337 milyon 533 bin TL olarak belirlendi.

Veysel Eroğlu Samsun'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca, Samsun'da yapımı tamamlanan ve yapımına yeni başlanılan toplam 28 tesisin temel atma ve açılış törenine katıldı.

Samsun Kuva-i Milliye Şehitler Müzesi açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün, tarihi Havza mitingi öncesinde Samsun ahalisinin gizlice buluşup çetelerin saldırılarına karşı ilk direniş planlarının hazırlandığı Şeyh Sadi Tekkesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi, açılıyor.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nün açılışı ertelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çarşamba Hacılıçay-Köklük Köprüsü ve Çevre Yolları’nın bugün yapılması planlanan açılış töreni, ileriki bir tarihe ertelendi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Samsun açılış Haberi

Samsun açılış


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaçam ilçesinde 24 ayda yapımı tamamlanan ve halkın kullanımına sunulan hizmetlerin toplu açılış töreninde konuştu.

Alaçamlılara yapacakları işleri daha önceden paylaştıklarını anımsatan Başkan Yılmaz, “Her gün o hedefe doğru koşuyoruz. İlçemizi getirmeye çalıştığımız perspektifi hissettik, hissettirdik. Sözlerimizi adım adım yerine getiriyoruz. Ancak hizmet öyle bir şey ki yaptıkça yenisini çağrıştıran, konfor öyle bir şey ki bugün sahip olduğumuz iki gün içinde ondan bıkıp yenisine ihtiyacımız olduğunu hisseden bir insan doğası ile karşı karşıyayız. Dolayısıyla ihtiyaçlar hiç bitmeyecek. İnsan hayatı var olduğu sürece insanımızın da ülkemizin de ihtiyaçları ve talepleri hiç bitmeyecek. Ülkeyi yönetmeye, hizmete talip olanların bunu hiçbir zaman unutmamaları lazım. Biz hiç zaman...