19 / 05 / 2024

Samsun altından yol geçen ev

Samsun altından yol geçen ev

Samsun İlkadım ilçesindeki 8 katlı kaçak binanın yıkılması sonucu, arkada kalan 5 katlı bina ortaya çıktı. Yanındaki binanın yıkılması sebebiyle, 5 katlı bina yolun üzerinde duruyor...

Altın yükselişte! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 20 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Son zamanların en iyi yatırım aracı olan altında yükseliş devam ediyor. Rekor üzerine rekor kıran altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Önceki gün 3 bin 990 liradan kapanan altından, hızlı bir hamle geldi. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL?

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

İslam Memiş, Cumhuriyet ve çeyrek altını almak isteyenleri önceden uyardı! Bu altından alın!

Altına olan talep karşısında yatırımcılar farklı altınları tercih ediyor. Bazı yatırımcılar gram altın alırken bazıları çeyrek altından yana tercihini kullanıyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise Cumhuriyet ve çeyrek altın almak isteyenleri uyardı...

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'un altından İstanbul da Türkiye de kalkamaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Kanal İstanbul'un altından İstanbul'un da Türkiye'nin de kalkamayacağını belirterek,  "Bu bir emlak projesidir" dedi. 

1935 yılında yol vergisi 6 liradan 4 liraya düşürülmüş!

1935 yılında Sivas'ta Vilayet Encümeni tarafından yol vergisi 6 liradan 4 liraya kadar indirilmesine karar verilmiş.

Konut altından az, dolardan fazla kazandırdı: 13 yılda yüzde 2.695’lik getiri!

13 yılı bulan dönemde en yüksek getirinin yüzde 3.545 ile gram altından olduğu belirlenirken, ikinci sıraya da kira gelirlerinin de dahil edildiği konut değer artışı yüzde 2.695’lik getiriyle yerleşti. İşte ayrıntılar...

Gram altından rekor üstüne rekor geldi! İşte 24 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları!

Türkiye Cumhuriyer Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile beraber döviz ve altın fiyatları da yükselişe geçti. Gram 2 bin TL'yi aşarken, yatırımcılar da altın fiyatları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Evinin altında deprem fay hattı geçiyor mu? İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar evimin altından fay hattı geçiyor mu sorusuna yanıt arıyor. İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

Altında düşüşler alım fırsatı mı? İşte altında yol haritası…

Ons altın uluslararası borsalardaki gelişmelere bağlı olarak bugünkü işlemlerde 8,5 ayın en düşük seviyesine geriledi. Orta ve uzun vadede altının geleceğinden umutlu olan uzmanlar, altın fiyatlarındaki düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendiriyor.

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüşe olan talep her geçen gün yükseliyor. Geçen sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlayan gümüş bu sene de yatırımcılarının servetine servet eklemeye geliyor. İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

100 euro 1 çeyrek altından daha fazla! Euro bugün ne kadar oldu? 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru 

Euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar döviz kurları ile altın fiyatlarını kıyaslıyor. 100 euro 1 çeyrek altından daha fazla yapıyor. Peki 1 euro bugün ne kadar? Euro kuru bugün kaç lira? İşte 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru...

Samsun altından yol geçen ev Haberi

Samsun altından yol geçen ev

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi Hisar Sokak’ta yıllar önce imar planında yol görünen araziye vatandaşlar 8 katlı kaçak bina yaptı. Belediyenin girişimleri sonucu 8 yıl önce bina yıkıldı. Yıkılan binanın arkasında kalan ve altından yol geçen 5 katlı bina da yolun üstünde ortaya çıktı.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, 8 katlı binanın yıkılmasıyla sokaktan yaya geçişi 5 katlı binanın altından yapılıyor. Apartmanın altından geçen sokak, mahalle sakinlerinin yollarını kısalttı. Altından yol geçen binayı görenler ise şaşırıyor.

'Çıkmaz sokak' olarak isimlendirilen geçit, yayalar tarafından kullanılıyor. Yolun evlerine giderken kendilerine çok kolaylık sağladığını ifade eden mahalle sakini Emre Öztürk, "Evimize gidebilmemiz için çok kestirme bir yol" dedi.

"Bizim için kestirme yol"

Emre Öztürk, "Yıllardır bu sokaktan geçiyoruz. Çok ilginç bir sokak. Farklı...