11 / 05 / 2024

samsun altyapı projeleri

samsun altyapı projeleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde incelemelerde bulundu. Yılmaz ilçelerde gerçekleştirilecek toplamda 400 milyon TL'lik alt yapı yatırımını tek tek projelendirip planladıklarını söyledi.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Samsun Canik hükümet konağı ihalesi yarın!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Samsun Hükümet Konağı 23 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 23 Aralık 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

TOKİ Samsun 1.526 dükkan ihalesi yarın!

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Toybelen Küçük Sanayi Sitesi 1526 Adet Dükkan ile 82 Adet Ticari Birim İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 297 konut ihalesi yarın!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

samsun altyapı projeleri Haberi

samsun altyapı projeleri


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçelerde gerçekleştirilecek toplamda 400 milyon TL'lik alt yapı yatırımını tek tek projelendirip planladıklarını söyledi. Bu yatırımların bütçelerini hazırlayıp iş planlarını oluşturduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, ilçelerin ortak sorunu olan yol, su ve kanalizasyon problemlerinin hepsini 2 yıl içinde çözmüş olacaklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kurmaylarıyla birlikte Kavak, Havza ve Ladik ilçelerinde alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, katıldı.

Kavak'ın Dura ve Kirenlik mahallelerinin ardından Havza'nın Belalan ve Erikbelen ile Ladik'in Çadırkaya, Başlamış ve...