04 / 05 / 2024

Samsun Asarcık konut projesi

Samsun Asarcık konut projesi

Samsun'un Asarcık İlçesi'nde devam eden alt yapı yatırımlarını denetleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada"Asarcık'ta kuracağımız 100 konuttan oluşan yeni mahalle, ilçenin şehirleşmesine büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

Samsun Asarcık'a 100 konutluk yeni mahalle!

Samsun'un Asarcık İlçesi'nde devam eden alt yapı yatırımlarını denetleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada"Asarcık'ta kuracağımız 100 konuttan oluşan yeni mahalle, ilçenin şehirleşmesine büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

En düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Bankalar konut kredi faiz oranlarını indirmeye devam ediyor. En düşük konut kredisi faiz oranı olarak yüzde 1,68 uygulanıyor. Peki En düşük konut kredi faizi oranı hangi bankada?

20 milyar dolarlık konut ihracatı hedefleniyor!

Türkiye 2018 yılında yabancıya satılan yaklaşık 40 bin konut sayesinde 6 milyar dolarlık konut ihracatı gerçekleştirildi. Sektör temsilcileri yeni hedefi 20 milyar dolar olarak belirledi. Üstelik bu rakama kısa sürede ulaşılacak. 

60 ay vadeli en düşük konut kredisi faiz oranları!

Konut kredisi ile ev almak isteyenlerin yüzü gülmeye başladı. Faiz oranlarındaki düşüş devam ediyor. İşte 60 ay vadede masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranlarını sunan bankalar...

Aralık 2018'de en düşük konut kredisi faiz oranı kaç?

Bankaların konut kredisi faiz oranları Aralık ayında da düşmeye devam ediyor. İşte Aralık ayının ilk haftası itibari ile masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranları…

180 ay vadede en düşük konut kredisi faizi hangi bankada?

180 ay (15 yıl) vadeli konut kredisinde masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran banka hangisi Kredi Pazarı araştırdı.

120 ay vadede en düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Kasım ayı itibari ile masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı sıklıkla değişmeye başladı. Güncel olarak 120 ay vadede masraflar hariç en düşük konut kredisi kullandıran banka hangisi?

60 ay vadede en düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Bankaların konut kredisi faiz oranları son haftalarda sıklıkla değişmeye başladı. Masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranlarını kullandıran bankalar değişti. Güncel olarak 60 ay vadede masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada?

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

Masraflar hariç en düşük konut kredi faizi hangi bankalarda?

Son günlerde özel bankalar peş peşe konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı. Masraflar hariç en düşük konut kredisi kullandıran bankalar değişti. 

En düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Bankalar son haftalarda bir bir konut kredisi faiz oranlarında indirime gidiyor. Masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada? 

En düşük konut kredisi faiz oranı kaç oldu?

Bankaların konut kredisi faiz oranı ortalamaları Haziran ayında sonra ilk defa bu hafta konut kredisi faiz indirimi yapılması ile düştü. En düşük konut kredisi faiz oranı kaç oldu?

En düşük konut kredisi faiz oranı uygulayan bankalar!

Kredi Pazarı bankaların konut kredisi faz oranlarını ve indirimli kampanyalarını araştırdı: En düşük konut kredisi faiz oranı sunan 4 bankayı listeledi...

Samsun Asarcık konut projesi Haberi

Samsun Asarcık konut projesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun'un ilçelerini ziyaret ederek 'Mahalle Buluşmaları' ve 'İstişare Toplantıları'nı sürdürüyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, son olarak Asarcık'ı ziyaret eden Başkan Mustafa Demir, "Boşa harcayacak zamanımız yok" diye konuştu ve Asarlılara, '100 konuttan oluşan yeni bir mahalle' kurulacağının müjdesini verdi.

ALT YAPIDA 2 AYLIK BÜYÜK BAŞARI

Hafta sonu mesaisini Samsun Asarcık'a ayıran Başkan Mustafa Demir, İlçe Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal ve teknik ekiplerle beraber yapımı tamamlanan 14 kilometre ve çalışmaları devam eden 6 kilometre uzunluğundaki yol çalışmalarını denetledi. Asarcık Mehmet Çetin Caddesi'ndeki incelemeden sonra Arıcak Mahallesi'ne geçen Başkan Demir, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye imkanlarıyla yapılan alt yapı yatırımlarında 2...