30 / 04 / 2024

samsun ayvacık turizm

samsun ayvacık turizm

Doğal güzellikleri bakımından Karadeniz Bölgesi'nin en büyük turistik ilçesi 'Saklı Cennet' Ayvacık, Arap turizm yatırımcılarının gözdesi oldu.

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

Samsun Ayvacık'a 465 milyon TL'lik yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada “Suyla barışık olmayan asfaltın ömrü de kısa oluyor. Onun için yerli olan beton yol yapımına başladık” dedi.

Samsun Ayvacık'a arap yatırımcı ilgisi!

Samsun'un Ayvacık ilçesine gelerek tarihi ve turistik yerleri gezen Suudi Arabistanlı iş adamı Halit Alhivis'in yetkililerden bilgi aldığı bildirildi.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu bugün başlıyor ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 160 adet daire yer alıyor.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuruları bugün başlıyor. Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Konutları başvuru ücreti!

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Konutları başvuru ücreti 500 lira olarak belirlendi. Kura çekilişinin 9 Ağustos yapılacağı projede 160 adet daire satışta.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli kura çekilişi!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde gerçekleşecek. Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 TL'dir.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli 500 TL'dir. TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuru tarihleri!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuru tarihleri yarın başlıyor ve 29 Temmuz'da sona eriyor. Projede toplamda 160 adet daire satışa çıkarıldı.

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Evleri başvuruları yarın başlıyor!

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Evleri başvuruları yarın başlıyor. Başvuru ücretinin 500 TL olarak belirlendiği projede ödeme planı 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu yarın başlayacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplam 160 adet daire satışta.

samsun ayvacık turizm Haberi

samsun ayvacık turizm

Samsun'un Ayvacık ilçesinde konaklama yatırımına başlayan Suudi Arabistanlı yatırımcılar, akşam yemeği düzenledi Samsunum-2 gemisindeki yemeğe Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile eşi Semiha Yılmaz, Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca ile eşi Eda Kuruca, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ile eşi Aynur Belur, Medineli iş adamı Hassan Ashoor ile ailesi ve Suudi Arabistanlı yatırımcılar katıldı. Samsunum-2 gemisiyle Suat Uğurlu Baraj Gölü'nü gezerek ilçenin güzelliklerini yeniden keşfeden yatırımcılar, Saklı Cennefin manzaralarına bir kez daha hayran kaldı. 


"ÇOK DOĞRU İŞ YAPMIŞIZ" 

Ayvacık'a gerçekleştirdikleri yatırımlarla doğru bir iş yaptıklarını ifade eden Arap iş adamları, ilçenin turizm anlamında büyük bir patlama yapacağım söyledi


Türkiye...