08 / 05 / 2024

samsun bafra projeleri

samsun bafra projeleri

ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Bafra'da yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Samsun'da 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satışı yapılıyor! Bu fırsat kaçmaz!

Samsun Bafra Milli Emlak Müdürlüğü tarafından toplam 6 mahallede 15 adet taşınmaz satışa sunuldu. İşte satışa çıkarılan arsalara ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Samsun Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Samsun Bafra'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Samsun'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağabeyi tarafından darbedilen kişi yaşamını yitirdi.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Samsun'da hayırsever iş insanlarından inşaat işçisi ve ailesine ev sürprizi!

Samsun Bafra'da hayırsever iki iş insanı, tadilatını yaptırıp eşyalarını da temin ettikleri bir evi ihtiyaç sahibi 4 çocuklu aileye hediye etti...

Samsun'da arazi kavgası: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle yeğenini öldürdüğü iddia edilen kişi gözaltına alındı.

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

samsun bafra projeleri Haberi

samsun bafra projeleri

Gurbette Samsunlu bir işadamı olmasına karşın memleketini hiçbir zaman unutmadığını söyleyen ASTAŞ HOLDİNG Genel Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşçı,' Gurbete gittiğimiz yıllardan bu güne her zaman bir yanımız baba ocağında oldu. Her zaman geldik. Doğduğumuz toprağı unutmadık ve hiçbir zaman da unutmayacağız. ' diye konuştu.

Bafra'nın kendisi için hayatımın anlamı bir yer olduğunu söyleyen Aşçı,' Her ne kadar hayatımızı İstanbul'da kazanıyor olsakta hep gözümde tütmüştür. Kentime her fırsat yarattığımda soluğu Samsun'da alıyorum. Ayrıca memleketime yaptırdığımız ve bağışladığımız Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi'nin Bafra ve Samsun bölgesi eğitime kazandırılmasından sonra doğup büyüdüğüm köyümüzde 600 kişinin ibadet edebileceği güzel bir cami yaptırdık, bundan sonra da daha güzel hizmetleri memleketimize kazandırmanın gayreti içinde olacağız '...