28 / 04 / 2024

samsun canik kentsel dönüşüm

samsun canik kentsel dönüşüm

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

Samsun Canik'teki dönüşümün temeli 2017'de atılacak!

Samsun Canik ilçesinde Emlak Konut aracılığıyla 100 dönümlük alanda uygulanacak standardı yüksek konut projesinin temeli 2017'nin ilk çeyreğinde atılacak. Samsun Canik Belediyesi, ilçede prestij oluşturacak proje başlatıyor.

Samsun Canik'te kentsel değil, şehirsel dönüşüm yapılıyor!

Samsun'un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede sadece fiziki olarak bir kentsel dönüşüm değil, uyguladıkları eğitim, kültür, spor gibi projelerle de şehirsel dönüşüm gerçekleştirdiklerini söyledi.

Samsun Canik'te 2.5 yılda 50'den fazla proje yapıldı!

SAMSUN'un Canik Belediyesi, son 2.5 yıl içerisinde 50'den fazla projeyi hayata geçirdi.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm hızlandı!

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kentsel dönüşümüne imza atan Canik Belediyesi, Soğuksu ve Yeni Mahallelerde dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı

Samsun Canik'te dönüşüm için yıkımlar başladı!

Samsun Yeni Mahalle (Hurdacılar alanı) Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kamulaştırma ve kentsel dönüşüm faaliyetleri başladı. Yıkım sırasında binalardan kopan molozlar caddeye düştü.

Samsun Canik'te 4 mahalle daha dönüşüme giriyor!

Kuzey Yıldızı ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atan Canik Belediyesi, Toptepe Mahallesinin ardından şimdi de Hacıismail, Yavuzselim, Kuzey Yıldızı ve Gaziosmanpaşa Mahallelerini dönüştürüyor.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, riskli alan ilan edilen Canik ilçesi Gazi Osman Paşa(GOP) Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı. Gazi Osmanpaşa Mahallesi’ndeki riskli yapılar Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıyor.

Samsun Canik'te en büyük kentsel dönüşümlerden biri gerçekleşti!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede 11 yılda yaptıkları fiziki ve manevi yatırımlarla Canik'i 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için model ilçe haline getirdiklerini söyledi.

Samsun Canik kentsel dönüşümde 2023 için model ilçe oldu!

Canik Belediye Başkanı Genç, ilçede 11 yılda yaptıkları fiziki ve manevi yatırımlarla ilçeyi 2023,2053 ve 2071 hedefleri için 'model ilçe" haline getirdiklerini söyledi.

Samsun'un İlkadım ve Canik ilçeleri riskli alan ilan edildi!

Kentsel dönüşüm kapsamında 2014 yılı içerisinde tüm ülke çapında 41 bin 859 adet binanın risk tespiti yapıldı. Samsun'un İlkadım ilçesinde 1, Canik ilçesinde 2 olmak üzere toplam 3 adet "Riskli Alan" ilan edildi.

Canik kentsel dönüşümde yıkım çalışmaları devam ediyor!

Canik Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karadeniz'in en büyük dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı'ndan sonra Yeni Mahalle'de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

Canik Belediye Başkanı kentsel dönüşüm kapsamında kendi evini yıktı!

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabını başlatmak için çocukluğunun ve anılarının geçtiği baba evini iş makinesi ile yıkarak öncü oldu...

O ilde 41 konut ve 13 iş yeri satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan KDV'den muaf gayrimenkuller! 

Samsun Canik'te yer alan 41 konut ve 13 iş yeri, KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı. Peki Samsun'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ve ödeme seçenekleri nasıl? 

O belediye, KDV’den muaf 2 konut satacak!

Samsun Canik Belediyesi, KDV’den muaf 2 adet konut satışı yapacağını açıkladı. Söz konusu arsaların geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Belediye 8 kat imarlı arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik ilçesi Düvecik Mahallesi'nde yer alan 8 kat imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

Belediyeden Samsun'da KDV'den muaf arsa fırsatı!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Düvecik'te yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Samsun Canik'te 2 bin 280 lira taksitle 2+1!

TOKİ Samsun Canik 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Canik'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Canik'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Canik sosyal konut projesi... 

Samsun'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Samsun'da kentsel dönüşüm yatırımları hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Samsun Canik'te 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Samsun 2. Satış Memurluğu, Samsun ili, Canik ilçesi, Hasköy Mahallesi, 11634 ada 5 parselde yer alan arsayı 8 milyon 80 bin 382 TL'ye satıyor...

Samsun Canik kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaat çalışmalarının yüzde 22'sinin tamamlandığını dile getirdi. 

TOKİ Samsun Canik hükümet konağı ihalesi yarın!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

samsun canik kentsel dönüşüm Haberi

samsun canik kentsel dönüşüm

Samsun Canik Belediyesi Canik ilçe sınırları içerisindeki imar mevzuatına aykırı yapıları 30 gün içerisinde yıkılmak üzere teklif verme usulu ile açık ihale gerçekleştirecek. 

Akasyamcom'da yer alan habere göre; ihale Canik Belediyesi hizmet binası toplantı salonunda 25 Ekim 2021 tarihinde saat 09.30’da düzenlenecek. 

İhalede Ekonomik olarak en uygun teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılım sağlayabilecek. 

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar : Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü - Karşıyaka Mh. İlkbahar Sk. No:1 Kat: 1 CANİK / SAMSUN adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı...