26 / 07 / 2024

Samsun Canikte iz bırakacak proje

Samsun Canikte iz bırakacak proje

Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projelerini hayata geçiren Canik Belediyesi’nin, Yeni Mahalle'de 80,5 dönüm alanda uygulayacağı dönüşüm projesi şehre iz bırakacak. İşte projenin ayrıntıları...

Samsun'da 2020 yatırım yılı olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Demir yaptığı açıklamada, "Karadeniz’in incisi Samsun’un var olan potansiyellerini ön plana çıkartmak, değerine değer katmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.

Samsun Hafif Raylı Sistem Hattı 2018 sonunda açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun'un ulaşım projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada “Raylı sistem konforunu öğrencilerimizle buluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Hedeflediğimiz tarihte bitireceğiz” diye konuştu.

Samsun Golf Sahası genişletilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Golf sahamızı 14 Temmuz günü Federasyon Kupası ile açtık. O günden bu yana sahamızda birçok yenileme ve geliştirme çalışmaları gerçekleştirildi. Önümüzdeki yıl içinde 9 çukurlu olan sahamızı 18 çukura yükselteceğiz." dedi

Bahçeşehir Okulları 81. kampüsünü Samsun'da açtı!

Bahçeşehir Okulları’nın Samsun’daki ikinci kampüsü olan “19 Mayıs Kampüsü”nün açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Meclisimize gelip inceleme yapan yabancı devlet adamları da keşke daha önce gelseymişiz söylemlerinde bulundular.

Samsun'daki o köylerin yol hasreti bitiyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Yıllardır yaşanmaz, gidilmez denilen bu mahallelerimizin de yapacağımız yol çalışmaları ile çehresini değiştireceğiz" dedi.

Samsun Mobilyacılar Sitesi'nde son aşamaya gelindi!

Samsun Mobilyacılar Odası Başkanı Ülker, Tekkeköy'de Mobilyacılar Sitesi oluşturmak için son aşamaya geldiklerini belirterek "Bu hafta TOKİ Başkanıyla görüşüp projeye son şeklini vereceğiz "dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun İnşaat Fuarı ses getirecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "İnşaat Fuarı Samsun'da hem iz bırakıyor hem de sektör dinamiklerine ve kente önemli katkı sağlıyor. İnşaat deyince de akla Karadeniz ve Karadeniz insanı geliyor" dedi.

Ziya Yılmaz: Gülsan Sanayi için yer göstereceğiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gülsan Sanayi Sitesi’nin öyle ya da böyle taşınacağını söyleyerek; “Gülsan Sanayi'nin burada daha durma şansı yok. Biz bir yer göstereceğiz" dedi

Samsun Canik’te iz bırakacak proje!

Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projelerini hayata geçiren Canik Belediyesi’nin, Yeni Mahalle'de 80,5 dönüm alanda uygulayacağı dönüşüm projesi şehre iz bırakacak. İşte projenin ayrıntıları...

Samsun Kızılırmak Deltası için UNESCO'ya başvuru yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kızılırmak Deltası için "Hazırlık sürecini muhtemelen 2-3 ay içerisinde bitireceğiz ve UNESCO'ya başvuruyu yapacağız" dedi.

Samsun'da engelli yaşam merkezleri kurulacak!

AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Engellilerin bilgi ve iletişim teknolojilerine erişim imkanlarını artıracağız. Görme ve ortopedik engelliler başta olmak üzere ihtiyaç sahipleri için gerekli yazılım ve donanımı teşvik edeceğiz. " dedi.

Samsun Towers vaziyet planı!

Samsun Towers vaziyet planı, teslim tarihi ve iletişim bilgilerine haberimizin devamında yer vereceğiz...

Samsun Canikte iz bırakacak proje Haberi

Samsun Canikte iz bırakacak proje

Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projelerini hayata geçiren Canik Belediyesi’nin, Yeni Mahalle’de uygulayacağı dönüşüm projesi şehre iz bırakacak.


Mavi-Yeşil ve Kuzey Yıldızı projeleri ile bölgenin en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştiren Canik Belediyesi, Yeni Mahalle'de 80,5 dönüm alanda yeni bir modern yaşam alanının hazırlıklarını sürdürüyor. Kamulaştırma işlemleri tamamlanan binaların yıkımının sürdüğü söz konusu alanda, TOKİ tarafından Emlak Konut aracılığıyla örnek olacak ve şehre değer katacak bir proje hayata geçirilecek. Yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenen kamulaştırma ve yıkım işlemlerinin bitmesinin ardından TOKİ tarafından Emlak Konut aracılığıyla proje çalışmalarına başlanacak.


İNSAN, ÇEVRE VE KALKINMA ODAKLI


Kentsel dönüşüm yolculuğunda ’insan’, ’çevre’ ve ’kalkınma’ olmak üzere üç temel alana odaklandıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Her geliştirdiğimiz projede bu alanları hedefe koyuyoruz; çünkü inanıyoruz ki bu...