01 / 05 / 2024

samsun canikte riskli alan ilan edilen bölgeler

samsun canikte riskli alan ilan edilen bölgeler

Samsun Canik'teki bazı bölgelerin riskli alan ilan edilmesi Resmi Gazete'de yayımlandı

Samsun Bafra'da riskli alan kararı!

Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Samsun'daki riskli binaya jeneratör bağlatıldı!

6 Şubat tarihinde İstanbul Kartal'da altında bir tekstil atölyesinin de bulunduğu, toplam 14 daireli 7 katlı bir bina çökmüş bina 21 kişiye mezar olmuştu. Çöken binadan sonra gözler diğer risk altındaki binalara çevrilirken Samsun’da da risk altında olan bir binada insanların yaşamlarına devam ettik

Samsun'da binalar riskli!

Samsun'da 5 yıl içerisinde bin 577 binada, 3 bin 340 konutta ve 889 iş yerinde risk tespit edildi.

Samsun'da en riskli deprem bölgesi Ladik!

Samsun Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Gül Yüzüncü Yılmaz, Samsun'da olası bir depremde en riskli bölgenin Ladik olduğunu ve denetim firmalarının etkin kullanılması gerektiğini belirtti...

Samsun'daki dönüşüme hız verildi!

Samsun'da en riskli alan İlkadım ilçesi. Çarpık yapılaşmanın bulunduğu ilçede, kentsel dönüşüm çalışmaları ile risk azaltılmaya çalışılıyor. Bölgede, dönüşüm projeleri altında riskli alanlar tespit ediliyor.

Samsun Canik'te yıkımlar devam ediyor!

2012 yılında yaşanan büyük sel felaketinden en çok etkilenen yerlerin başında gelen ve özellikle dere kenarında yapılmış evlerin büyük zarar gördüğü Gazi Osmanpaşa Mahallesi'ndeki riskli yapılar Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıyor.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi, riskli alan ilan edilen Canik İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesindeki alanda yıkım çalışmalarına başladı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, riskli alan ilan edilen Canik ilçesi Gazi Osman Paşa(GOP) Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı. Gazi Osmanpaşa Mahallesi’ndeki riskli yapılar Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıyor.

Samsun Gazi Osman Paşa'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, riskli alan ilan edilen Canik ilçesi Gazi Osman Paşa(GOP) Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı..

Samsun Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılında yaşanan büyük sel felaketinden etkilenen ve riskli alan ilan edilen Canik İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı.

Samsun GOP Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, riskli alan ilan edilen Canik ilçesi Gazi Osman Paşa(GOP) Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı.

Samsun'un İlkadım ve Canik ilçeleri riskli alan ilan edildi!

Kentsel dönüşüm kapsamında 2014 yılı içerisinde tüm ülke çapında 41 bin 859 adet binanın risk tespiti yapıldı. Samsun'un İlkadım ilçesinde 1, Canik ilçesinde 2 olmak üzere toplam 3 adet "Riskli Alan" ilan edildi.

Samsun'a kentsel dönüşüm geliyor!

Samsun'un Terme ilçesinde Terme Çayı taşkın sahası etrafında afet riskli alanların belirlenip kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi için çalışmalar başladı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "çalışmalar ilçenin geleceğine önemli katkılar sağlayacak" dedi.

samsun canikte riskli alan ilan edilen bölgeler Haberi

samsun canikte riskli alan ilan edilen bölgeler

Samsun İli, Canik İlçesi, Soğuksu Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgeler Bakanlar Kurulu'nca riskli alan ilan edildi.


Detaylı bilgi için