16 / 05 / 2024

samsun çarşamba gençlik merkezi ne zaman açılacak

samsun çarşamba gençlik merkezi ne zaman açılacak

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Gençlik Ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle belediye tarafından yaptırılan Gençlik Merkezi gün sayıyor. Kaymakam Caner Yıldız ile Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu...

İBB'den 100 bin öğrenciye 7 bin 500 TL'lik burs: İlk taksit çarşamba yatıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 100 bin üniversite öğrencisine sağlayacakları 7 bin 500 liralık bursun ilk taksitinin çarşamba günü hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Çarşamba Belediyesi'nden büyük fırsat: 24 taksitle 41 konut satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 41 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 24 Kasım tarihinde yapılacak.

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alıyor! GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı, açıklanması mı? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ'den Samsun Çarşamba'da 770 bin liraya 3+1!

TOKİ Samsun Çarşamba 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Çarşamba'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Çarşamba'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Çarşamba sosyal konut projesi...

Çarşamba Belediyesi 24 ay taksitle 27 ev ve dükkan satacak! Ev ya da iş yeri almak isteyenlere büyük fırsat!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Samsun Çarşamba Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi mülkiyeti Belediyeye ait olan, Samsun ili, Çarşamba ilçesinde yer alan 12 gayrimenkul 12 milyon 445 bin 750 TL'ye satıyor...

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Kirazlıkçay okul binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mah. 1151 ada 1 Parsel numarasında yer alan okul binasına ait değerleme raporunu yayınladı .

Gençlik merkezi sayımız 350 oldu!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Pandemi süreci içerisinde olmamıza rağmen 2020 bütçe görüşmelerinde ifade ettiğimiz Bakanlık çalışmalarımızın ve hedeflerimizin pek çoğunu başarıyla gerçekleştirdik" açıklamasında bulundu.

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporu revizesi!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Samsun Çarşamba'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Samsun ili, Çarşamba ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

samsun çarşamba gençlik merkezi ne zaman açılacak Haberi

samsun çarşamba gençlik merkezi ne zaman açılacak


Samsun'un Çarşamba ilçesinde Gençlik Ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle belediye tarafından yaptırılan Gençlik Merkezi gün sayıyor.


Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ile Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Çarşamba Belediyesi tarafından yaptırılan Gençlik Merkezi inşaatının içini ve dışını inceleyerek bilgi alan Yıldız ve Dündar, merkezde resim çalışması yapan bayanın çizdiği resimlere hayran kaldı.


Bir süre merkez binasındaki son çalışmaları inceleyerek bilgi alan Kaymakam Yıldız yaptığı açıklamada, "Gençlik Merkezimiz bitmek üzere. Çok kısa sürede faaliyete geçecek. Bu Gençlik Merkezimizin açılışında emeği geçen başta eski Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ve Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar'a teşekkür ediyorum" dedi.


Gençlik Merkezi'ni eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve mevcut Bakan Akif Çağatay Kılıç'ın destekleri ve büyük katkıları ile yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı...