14 / 05 / 2024

samsun çarşamba Küçük Sanayi Sitesi yatırımları

samsun çarşamba Küçük Sanayi Sitesi yatırımları

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Adem Alan, 5 bin metrekare imarlı arazilerine fabrika, spor kompleksi ve ticari alanda kullanılabilecek işler için yatırımcıları davet ettiklerini söyledi...

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde avucunda altını olanlar dikkat! 13 Aralık Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları geçtiğimiz yüksek seviyelerden işlem görürken bu hafta geri vites yaptı. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?  13 Aralık Çarşamba altın fiyatları.

6 Aralık Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar/TL kuru 6 Ocak Çarşmba günü de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dün 28,94 liradan işlem gören dolar kuru güne nasıl başladı? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? 6 Aralık Çarşamba dolar/TL kuru.

Çarşamba Belediyesi'nden büyük fırsat: 24 taksitle 41 konut satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 41 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 24 Kasım tarihinde yapılacak.

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!

Dolarda kıyamet için geri sayım resmen başlatıldı. Dolar sadece 2 gün sonra yani çarşamba günü tam bu kadar olacak! Acilen bakın, sonra pişman olmayın!..İşte bütün ayrıntılar...

Akaryakıt alacaklara müjde! İşte 28 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında meydana gelen son gelişmeler araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. İşte 28 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına çok şaşıracaksınız! İşte 21 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına dair son detaylar merakla araştırılıyor. İşte 21 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne! İşte 14 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum ne? İşte 14 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 14 Aralık Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

14 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 14 Aralık Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Motorin fiyatlarında beklenen haber! İşte 7 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorine zam mı yoksa indirim mi gelecek? İşte 7 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 7 Aralık Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

7 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 7 Aralık Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

samsun çarşamba Küçük Sanayi Sitesi yatırımları Haberi

samsun çarşamba Küçük Sanayi Sitesi yatırımları


Samsun'un Çarşamba ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, 5 bin metrekare imarlı arazisine yatırımcı bekliyor.


Çarşamba Sınırlı Sorumlu Sanayi Sitesi Kooperatifi’ne ait 5 bin metrekare imarlı arazilerine fabrika, spor kompleksi ve ticari alanda kullanılabilecek işler için yatırımcıları davet ettiklerini söyleyen Kooperatif Başkanı Adem Alan, "Bu arazinin geliriyle de sanayimize hizmet edeceğiz.” dedi. 


Arazilerinin, Karadeniz sahil yolunda otogarın yanında olduğunu özellikle vurgulayan Başkan Alan, şöyle devam etti: "Öncelikle sanayimiz için hiç bir konuda desteğini esirgemediği gibi, bu arazinin düzenlenerek kullanılabilir bir alan olmasında da bizlere yardımcı olan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar'a teşekkür ediyoruz. Bizler yatırımcıyı buraya çağırıyoruz. İmarlı arazimizde fabrika kurabilirler, spor kompleksi yapabilirler, otopark yapabilirler, arazimizi birçok iş alanında değerlendirebilirler. Biz kooperatif yönetimi olarak da buradan elde edilen gelirle Çarşamba Sanayi...