12 / 05 / 2024

Samsun Elma Kent Loft Evleri iletişim

Samsun Elma Kent Loft Evleri iletişim

Elma Kent İnşaat tarafından hayata geçirilen Samsun Elma Kent Loft Evleri projesinde toplam 123 adet daire bulunuyor. Proje 4 bin 570 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Samsun Elma Kent Loft Evleri' nin fiyatları 125 bin TL' den başlıyor.

Endeksa, Samsun'un en çok değerlenen ilçelerini açıkladı!

"Kent Kıymet Raporu" serisiyle şehirleri mercek altına almayı sürdüren Endeksa, son olarak Samsun'un en değerlenen ilçelerini de peş peşe açıkladı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Samsun'da 2 bin 500 konutluk yeni bir rezerv alanı oluşturuluyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde kent içerisinde 2 bin 500 konutluk yeni rezerv alanı oluşturuyor. 

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Samsun Atakum için acele kamulaştırma kararı!

Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazların ve kent merkezindeki Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik projenin hayata geçirilmesi için acele kamulaştırma kararı alındı...

Samsun'un kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Samsunlu vatandaşlar, özellikle kent merkezinde hayata geçirilen yapılaşmanın eski olduğunu söyleyerek, Samsun'da kentsel dönüşümün ivedilikle gerçekleştirilmesi gerektiğini kaydetti.

Samsun'da çok katlı yapılara tepki!

Samsun'un Canik, İlkadım ve Atakum ilçelerinde bulunan yüksek tepelerde yer alan çok katlı binalar, kent silueti bozduğu tartışmaları gündeme geldi. 

Samsun Terme'de yeni otopark inşaatı başladı!

Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezindeki araç trafiğine çözüm getirmek için hayata geçirilecek otopark projesinin inşaatı başladı.

Samsun'da 116 yıllık hastane restore edilecek!

Atıl duruma düşen 116 yıllık Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi restore edilecek. Binayı çevreleyen 3 hektarlık bahçenin ise Kent Park olarak hizmete açılacağı belirtildi.

Samsun Abdullah Derici Konağı kent müzesine dönüştürüldü!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yer alan ve 25 yıldır kullanılmadığı için büyük oranda tahrip olan 250 yıllık ahşap konak, restore edildikten sonra kent müzesine dönüştürüldü.

Samsun'daki kent tasarım çalışmaları devam edecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bafra'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Samsun Bafra'da kent yenileme çalışmaları sürüyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, çalışmaları yerinde inceledi.

Samsun Elma Kent Loft Evleri iletişim Haberi

Samsun Elma Kent Loft Evleri iletişim

Samsun Elma Kent Loft Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daireler şeklinde dizayn edildi. 2 blok şeklinde yükselen proje Samsun İl' inde yer alıyor.


Samsun Elma Kent Loft Evleri projesi toplam 4 bin 570 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 123 adet daireden oluşan projede dairelerin tamamı demiz manzarasına sahip.


Samsun Elma Kent Loft Evleri projesinde yüzme havuzu, tenis kortu, Türk hamamı, sauna, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kamelyalar, basketbol sahası, sauna, kütüphane bulunuyor.


Samsun Elma Kent Loft Evleri' nin fiyatları 125 bin TL' den başlıyor ve 209 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler Mayıs 2016' da teslim edilecek.


Samsun Elma Kent Loft Evleri iletişim

Adres: İstiklal Mahallesi Cağaloğlu Bulvarı No:215/2 Atakum/SAMSUN

Tel: +90 532 563 22 60

Web: