05 / 05 / 2024

Samsun fuar

Samsun fuar

Tekkeköy ilçesi'nde bulunan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 174 firmanın katılımıyla gerçekleşen İnşaat Fuarı'nda son gün bugün. Fuara Türkiye'nin 40'a yakın şehrinden ziyaretçi geldi.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Samsun İnşaat Fuarı açıldı!

“Samsun 4. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı” kapılarını açtı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Samsun 3. İnşaat Fuarı sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun 3. İnşaat Fuarı sona erdi.

Samsun İnşaat Fuarı'nda Çin rüzgarı!

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, Çin Büyükelçisi ile iş adamlarınının fuarlarını ziyaretinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Sur Çelik Kapı, Samsun İnşaat Fuarı'na katıldı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Samsun 3. İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Samsun İnşaat Fuarı 2017 3. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Samsun İnşaat Fuarı açılıyor!

Samsun’da 2017 yılının 4’üncü fuarı olan “Samsun İnşaat Fuarı 2017” yarın açılacak.

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

Samsun fuar Haberi

Samsun fuar

Bölgenin en kapsamlı fuarı konumunda olan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 174 firmanın katıldığı İnşaat Fuarı yoğun ziyaretçi katılımıyla devam ediyor. Karadeniz Bölgesi'nden yoğun olmak üzere toplam 40'a yakın şehirden, yurt dışından da İran, Irak, Suriye, Makedonya, Bosna Hersek, Sırbistan ve Gürcistan gibi ülkelerden de ziyaretçi ağırlayan fuar Şehir ekonomisine olduğu gibi ülke ekonomisine de katkı sağlıyor. 


Fuarın girişinde Ticaret ve Sanayi Odası'nın standı yer alırken, en son Büyükşehir Belediyesi'nin 200 metrekarelik standı bulunuyor.

İlkadım, Atakum, Tekkeköy Belediyeleri ise standlarında ziyaretçilerine ikramda bulunuyor. 

Fuara katılan firmaların bir çoğu "Böylesine büyük bir fuar ilk defa düzenleniyor. Düzenlenirse yine katılırız" şeklinde ifadede bulundular. 



Samsun Haberde...