09 / 05 / 2024

Samsun Gölyazıda kaçak yapılar yıkılacak

Samsun Gölyazıda kaçak yapılar yıkılacak

Yusuf Ziya Yılmaz,Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Terme Gölyazı'da kaçak yapılaşmalar tespit ettik. Bunlara kesinlikle müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Bursa'da kaçak yapılara geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, İmar Kanunlarına muhalefet ederek kamu alanlarını işgal eden, çevreyi ve doğayı tahrip edenlerle mücadeleye mevzuatlar çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kaçak yapılar da yıkılıyor.

Beykoz'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul'a bağlı Göksu Mahallesi'nde hazine arazisi üzerine inşa edilen kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Çankaya'da kaçak yapılarla mücadelede önemli adım!

Ankara Çankaya Belediyesi, plansız yapılaşma nedeniyle baş gösteren kaçak yapıları ortadan kaldırmak için hummalı çalışma gerçekleştiriyor.

İstanbul'un göbeğinde kaçak hafriyat rezilliği!

İstanbul'da döküm sahalarına para vermek istemeyen şöförler, taşıdıkları hafriyatı ücra yerlere, tarım alanlarına, orman yollarına döküp kaçıyor. Şehirdeki birçok orman yolları kaçak olarak boşaltılan hafriyatlarla doldu.

Ordu'da kaçak yapılaşmaya geçit yok! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu sahilinde kaçak yapıların birer birer ortadan kaldırıldığını dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Bursa'da kaçak yapı yıkımında gerginlik!

Bursa Yıldırım'da kaçak bir yapının yıkımı esnasında yaşanan arbedede, polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

Samsun Gölyazıda kaçak yapılar yıkılacak Haberi

Samsun Gölyazıda kaçak yapılar yıkılacak

Samsun'un tarihi ve turistik ilçelerinden Terme'de gerçekleştirilen Samsun ve Çevresi Turizm Altyapı Birliği'nin (SAMTAB) toplantısı sonrası inceleme gezisi yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Gölyazı sahillerinde  kaçak yapılaşma tespit etti. Bunlara kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ifade eden Başkan Yılmaz, sahillerdeki kaçak yapılaş manın turizmi baltaladığına dikkat çekti. 


Toplantı sonrası Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çarşamba Kaymakamı ve Terme Kaymakam Vekili Caner Yıldız, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkan vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve meclis üyeleriyle birlikte Gölyazı Mahallesi'ne gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada gezi ve incelemelerde bulundu.  Vali Şahin ile sahilleri dolaşan Başkan Yılmaz, burada kaçak yapılaşma olduğunu tespit etti. Gezi sonrası kendisinden...