03 / 05 / 2024

samsun ihale

samsun ihale

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Amasya, Antalya, Balıkesir, Elazığ, Manisa, Niğde, Samsun ve Şırnak illerinde muhtelif taşınmazların satış ihaleleri 1 milyon 5 bin TL geçici teminat bedeliyle gerçekleşecek.

Samsun'da 1 milyon 484 bin 348 liraya arsa!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü gazeteye verilen ilana göre Samsun Canik Gazi mahallesi sınırkarı içinde yer alan arsa 1 milyon 484 bin 348 liraya satılıyor...

Samsun Canik'te 2 gayrimenkul satılıyor!

Samsun Canik Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Samsun Canik'te 2 gayrimenkul satılıyor...

TOKİ Samsun 33 bin kişilik stadyum ihalesi bugün!

TOKİ Samsun'da yer alan 33 bin kişilik stadyum inşaatının ihalesi bugün gerçekleştiriliyor...

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan Samsun'da satılık arsa fırsatı!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Samsun'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba Eğercili Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir Belediyesi akaryakıt istasyonu satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika fırsatı! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da bulunan iki adet kafe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan iki adet kafeyi kiraya verecek. İşte ihale detayları...

İlkadım Belediyesi Samsun'da 18 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla herkes alabilir!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da 18 ay taksitle arsa satıyor. Söz konusu ihale 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Samsun'da 297.6 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

Samsun Şehir Hastanesi için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yaptığı açıklamada şehir hastanesi ihale sürecinin tamamlandığını belirterek, hazırlıkların ardından kısa sürede temelinin atılacağını söyledi.

samsun ihale Haberi

samsun ihale

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde muhtelif taşınmazlar “Satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.




1) İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilir.

2) Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilirler.

3) İhaleye katılabilmek için gayrimenkuller için ayrı ayrı İhale Şartnamesi alınması ve tekliflerin Ziya Gökalp Cad. No: 80 Kurtuluş/ANKARA adresine son teklif verme günü saat 17.00’ye kadar elden teslim edilmesi zorunludur.

4) Tanıtım Dokümanı ve İhale Şartnamesi bedelleri, İdarenin;

- Halkbank Ankara Kurumsal Şubesinin TR25 0001 2009 4520 0083 0000 06

- T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Kurumsal Şubesinin TR40 0001 0017 4538 7756 6157 38

- Vakıfbank Ankara...