19 / 05 / 2024

Samsun İnşaat 2016 Fuarı

Samsun İnşaat 2016 Fuarı

Samsun İnşaat Fuarı, Tarihi Kentler Birliği destekleri ile hazırlanan Tarihi Kent Dokuları ile Kentsel-Kültürel Mirasın Korunması Özel Bölümü ile 31 Mart-03 Nisan 2016 tarihleri arasında Samsun'da açılacak.

Şantiye şefleri birden fazla inşaatta çalışabilir mi? 

Samsun İnşaat Mühendisleri Odası’nda bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, şantiye şeflerinin birden fazla inşaat alanında çalışamayacağını dile getirdi. 

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi yarın!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Çamlıca TV Kulesi'nin kaplama işlemleri tamamlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde yavaş yavaş sona geliniyor. İnşaatı 2016 yılından bu yana devam eden kulenin kaplama işlemleri tamamlandı.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Samsun İnşaat Fuarı açıldı!

“Samsun 4. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı” kapılarını açtı.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Tek-Art İnşaat 2016 olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim 2017 tarihinde Küçükçekmece Sefaköy'de yapılacak.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Sur Çelik Kapı, Samsun İnşaat Fuarı'na katıldı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Samsun 3. İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Samsun İnşaat Fuarı 2017 3. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Samsun İnşaat 2016 Fuarı Haberi

Samsun İnşaat 2016 Fuarı

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde ve yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojilerin bulunacağı fuarda 35 bin ziyaretçinin gelmesi hedefleniyor. Fuarla ilgili Sheraton Otel'de düzenlenen toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdür Yardımcısı Cihat Alagöz katıldı. 


35 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR 


Toplantının açılış konuşmasını yapan TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdür Yardımcısı Cihat Alagöz, "Sektördeki en son teknolojilerin ve yeniliklerin sergileneceği fuarımız 83 firma, 249 marka temsilciliği ile çatıdan tabana, dış cepheden kapı pencereye, izolasyon ve boya malzemelerinden yalıtıma, tesisattan inşaat makinelerine kadar çok geniş ürün yelpazesine sahiptir. Türkiye'nin birçok ilinden stant açan firmalar, yurt içi ve yurt dışından gelecek olan on...