28 / 08 / 2024

samsun kadastro müdürü şaduman malkoç

samsun kadastro müdürü şaduman malkoç

Samsun Kadastro Müdürü Şaduman Malkoç, yeni düzenleme ile eski kadastroların güncellenmesi ve yenilenmesi çalışmalarının yıl başından sonra başlayacağını, böylece eski kadastro yanlışlıklarının ortadan kaldırılacağını söyledi...

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma gün ve saatleri nasıl? İşte 2023 Tapu Müdürlükleri güncel çalışma saatleri

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, 2023 yılı için çalışma gün ve saatleri oldukça merak edilip araştırılmaktadır.

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde rüşvet çetesi!

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü memurları ile müdür yardımcıların tapulu gayrimenkul satışlarında rüşvet aldığı tespit edildi. 6'sı kadın, 14'ü tutuklu toplam 52 sanık gözaltına alındı. Sanıklar hakkında 24 yıla kadar değişen hapis cezası istendi.

Turan Gülten, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ın yerine Turan Gülten'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve Kadastro Şube Müdürü FETÖ'den tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'ye yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Şube Müdürü ve bir askeri ataşe tutuklandı.

Nizip Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde yangın çıktı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde yangın çıktı. Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan kurumun alt katında bulunan arşiv bölümünde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürüldü.

Gaziantep Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yer sorunu için destek istedi!

Gaziantep Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık’ı ziyaret ederek, tapunun yer sorununun çözümü için destek istedi...

Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti!

Malatya Kadastro Müdürü olarak görev yapmakta iken 24 Kasım 2014 tarih ve 77832 sayılı Bakanlık oluru ile Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Mustafa Aslan, Vali Tapsız’ı ziyaret etti.

İstanbul Valisi değişti, TRT Genel Müdürü Samsun Valisi oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre, Emniyet Genel Müdürlüğüne Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Ankara Valiliğine Mehmet Kılıçlar, İstanbul Valiliğine Vasip Şahin atandı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Samsun Valisi oldu.

Tapu müdürü nasıl olunur?

Tapu müdürü nasıl olunur? İşte 26 Mart 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değiştirme Yönetmeliğinde yer alan esaslar...

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri'nde atama fırtınası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir Tapu ve Kadastro Müdürü Burhan Usta'yı görevden alarak bu göreve Diyarbakır Tapu ve Kadastro Diyarbakır Bölge Müdürü Habil Oğan'ı atadı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren atama kararları.

samsun kadastro müdürü şaduman malkoç Haberi

samsun kadastro müdürü şaduman malkoç


Samsun Kadastro Müdürü Şaduman Malkoç, yeni düzenleme ile eski kadastroların güncellenmesi ve yenilenmesi çalışmalarının yılbaşından sonra başlayacağını belirtti. 


Özel İdare toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Malkoç, muhtarların sorularını da cevapladı. Samsun Kadastro Müdürü Şaduman Makoç, yapılacak çalışma ile eski kadastro yanlışlıklarının ortadan kalkacağını ve ellerinde güncel, son teknoloji aletlerle ölçümleri yapılmış parseller çıkacağını söyledi. Malkoç, 3402 sayılı Kadastro Kanunu'nun 22-A maddesi gereği uygulama (yenileme) çalışması yapılacağını belirtti. Yapılacak çalışma ile Terme'de bulunan 42 köy ve 10 mahalle olmak üzere toplam 52 birimden oluşan bir alanda çalışma yapılacağını kaydeden Malkoç, "Yapılacak çalışmalar ile her parselin eski kadastroları güncellenip yeni veriler ile sisteme aktarılacak. Köy muhtarları ve bilirkişiler çalışma yapan ekiplere yardımcı olmalı." dedi.


Köy muhtarlarının sorularını da cevaplayan Samsun Kadastro Müdürü...