05 / 05 / 2024

Samsun Kalesi nerede

Samsun Kalesi nerede

Karadeniz'in en büyük metropol kenti Samsun'da Anadolu Türk beyliklerinden Danişmentlilerin 1192 yılında yaptırdığı Tarihi Samsun Kalesi 'nin, aslına uygun olarak yeniden inşa edilmesi planlanıyor...

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Samsun 50 bin konut nerede? TOKİ Samsun 50 bin konut başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde dairelerin büyüklükleri minimum 98,46 metrekare olarak tasarlandı. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul edilen TOKİ Çay Mahallesi kura çekimi yarın gerçekleşecek. Projede aylık taksitler 592,94 TL'den başlıyor. Peki Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi nerede?

Toplam 63 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta daire fiyatları 71 bin 154 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

Başvuruları sona eren TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları'nın büyüklükleri 98,46 metrekareden başlıyor. Projede 350 daire kurayla satılıyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta daire fiyatları 71 bin 154 TL'den başlıyor. Projede 63 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Peki Samsun Ladik 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 18 adet konut alt gelir grubu kapsamında satışa sunuluyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi nerede?

Toplam 350 adet dairenin kurayla satışa sunulduğu TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi nerede?

Saathane'deki Samsun Kalesi surları için vali devreye girdi!

Saathane Meydanı'nda ortaya çıkan 1192 yılında Danişmentliler tarafından yapıldığı belirtilen Samsun Kalesi'ne ait surlar, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i harekete geçirdi. Vali İbrahim Şahin, Müze Müdürlüğünden brifing raporu istedi.

Samsun Saathane Meydanı projesi yeniden yapılacak!

Saathane Meydanı'nda, 1192'de Danişmentliler tarafından yapılan Samsun Kalesi'nin surları ile ilgili Samsun Müze Müdürlüğü'nün devreye girmesi sonrası, bölgede arkeolojik çalışma başlatıldı.

Samsun Kalesi yeniden mi inşa edilecek?

Karadeniz'in en büyük metropol kenti Samsun'da Anadolu Türk beyliklerinden Danişmentlilerin 1192 yılında yaptırdığı Samsun Kalesi'nin, aslına uygun olarak yeniden inşa edilmesi planlanıyor. Samsun Kalesi yeniden mi inşa edilecek?

Tarihi Samsun Kalesi yeniden inşa edilecek!

Karadeniz'in en büyük metropol kenti Samsun'da Anadolu Türk beyliklerinden Danişmentlilerin 1192 yılında yaptırdığı Tarihi Samsun Kalesi 'nin, aslına uygun olarak yeniden inşa edilmesi planlanıyor...

Samsun Kalesi nerede Haberi

Samsun Kalesi nerede

Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihine ve özüne dönüşünü sağlayacak Anadolu'nun deniz kıyısına kurulan tek kalesi olan tarihi Samsun Kalesi'ni, hazırlanacak proje kapsamında inşa edip, adının verildiği Kale mahallesini de ihya etmek istiyor. Projeyle ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Saathane Meydanı Projesi'nin tamamlanmasından sonra bu projeye yönelmeyi istediklerini söyledi.


Kültürel zenginlik açısından köklü bir tarihi geçmişe sahip olan Samsun, bu zenginliklerini tek tek ortaya çıkararak yaşatmak ve gelecek kuşaklara emanet etmek istiyor. Günümüzde kalıntıları kalmış taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde aslına uygun olarak yeniden inşa edilip halkın kullanımına açılması planlanıyor.        Amisos tümülüsleri, Çakallı Kervansarayı ve Paşa Konağı'nın restorasyonunu tamamlayarak hizmete açan belediye, Şeyh Sadi Tekkesi Kuva-i Milliye Müzesi'ni de tamamlamak...