03 / 05 / 2024

Samsun Kavak restorasyon projesi

Samsun Kavak restorasyon projesi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Ahşap evler restore edilerek güzel bir görünüme kavuşturulacak" dedi.Sarıcaoğlu, yaptığı açıklamada, Yenicami Mahallesi'nde bulunan ahşap evlerin restore edileceğini söyledi.

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

TOKİ Samsun Kavak'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1! 

TOKİ Samsun Kavak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Kavak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Kavak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Kavak sosyal konut projesi... 

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

Samsun'daki tarihi Ambarhan'ın restorasyonu tam gaz!

Samsun'un Ladik ilçesinde bulunan tarihi Ambarhan'daki restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Samsun'daki 511 yıllık Taşhan için son rötuşlar!

Samsun İlkadım Saathane Meydanı'nda bulunan 511 yıllık tarihi Taşhan'da restorasyon çalışmalarını sona geldi. Çalışmaların Temmuz ayının ortalarına doğru bitmesi planlanıyor.

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Samsun Kavak'ta 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Samsun İli Asarcık İlçesi Musaağa Mahallesi'nde yer alan iki adet tavuk çiftliği, lojman ve idari bina 3 milyon 555 bin 233,44 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Samsun Kavak'ta garaj inşaatı çöktü!

Samsun Kavak Azaklı Mahallesi’nde garaj inşaatı çöktü. Öğle saatlerinde olan kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Samsun Alaçam'a tarihi restorasyon!

AK Pati Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Alaçam’da hayata geçirilecek tarihi restorasyon projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Samsun Kavak'ta Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı!

Samsun Kavak'ın Yaşaoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı. Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırıldı.

Samsun Kavak'ta konutta patlama yaşandı!

Son yıllarda aldığı hizmetler ile adından sıkça söz ettiren Samsun'un Kavak ilçesinde 2016 yılında konut sayısında patlama yaşandı.

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.

Samsun Kavak restorasyon projesi Haberi

Samsun Kavak restorasyon projesi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Ahşap evler restore edilerek güzel bir görünüme kavuşturulacak" dedi.Sarıcaoğlu, yaptığı açıklamada, Yenicami Mahallesi'nde bulunan ahşap evlerin restore edileceğini söyledi.


Amaçlarının ilçeyi güzelleştirerek ekonomiye canlılık kazandırmak olduğunu ifade eden Sarıcaoğlu, restore etmeyi planladıkları ahşap binaların büyük çoğunluğunun kullanılamaz halde olduğunu belirtti.


Sarıcaoğlu, şöyle konuştu:

"İlçemizdeki pek çok ahşap binanın yerini beton binalar almış. Sadece Yenicami Mahallesindeki ahşap ve eski binalar ayakta kalabilmiş. Bu ahşap evler restore edilerek güzel bir görünüme kavuşturulacak. Binaların restore edilmesi halinde hem binalar ekonomiye kazandırılacak ve hem de ilçemiz daha güzel bir görünüme sahip olacak. Ahşap binaların restore edilmesinde yapılacak harcamaların yüzde 75' belediyemiz, yüzde 25' ise bina sahibi tarafından karşılanacak."


Başkan Sarıcaoğlu, restore çalışmalarına 2016 yılında başlanılacağını sözlerine...