18 / 05 / 2024

samsun kıran

samsun kıran

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin TOKİ ile birlikte Kıran mahallesinde uygulamayı planladığı Kentsel Dönüşüm projesi imar planı yapılmadığı için kamulaştırma kararının yürütmesi Bölge İdare Mahkemesi'nce durduruldu.

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Haziranda rekor kıran kruvaziyer yolcu sayısı temmuzda da zirve yaptı!

Türkiye'ye kruvaziyerlerle gelen yolcu sayısı artmaya devam ediyor. Bu yılın Ocak-Temmuz döneminde gelen yolcu miktarı geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 83,6 artarak yaklaşık 692 bin oldu.

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Özel okulların yıllık ücretleri açıklandı! İşte dudak uçuklatan rakamlar!

Özel okulların 2023 ile 2024 eğitim öğretim yılı ücretleri netliğe kavuştu. Robert Koleji, bu sene de öğrenim ücretleri ile rekor kıran okul oldu. İşte detaylar!

İslam Memiş'ten bomba gibi açıklama: Sakın altın bozdurmayın İşte bu tarihte rekor kıracak!

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, Türkiye'de meydana gelen seçimlerin ardından altın ücretlerinde hareketlilik başladığını söyledi. Rekor üstüne rekor kıran altın ücretlerine dair uzman isim İslam Memiş, altın ücretlerindeki kritik rakamları açıklandı.

Belediye o ilde imarlı arsa satacak! İhalesi 18 Nisan'da! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

İslam Memiş yine bildi! Rekor kıran altında yeni tahminini tek tek duyurdu! “Bir düşerse iki çıkacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor kıran altına ilişkin yeni açıklamalar yaptı. “Altın bir düşerse iki yükselir” diyen Memiş, 2023 altın yılı olacak dedi.

Ayçiçek yağında kırmızı alarm! Fiyatları yeniden çıkabilir!

Geçtiğimiz sene ve bu senenin başlarında fiyat rekoru kıran ayçiçek yağı tekrar gündeme geldi. Son zamanlarda etikette düşüş yaşayan ayçiçek yağı yüzde 30 seviyesinde gerileme yaşadı.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Hurda kablonuzu atmayın! Fiyatı rekor kırıyor! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda kablo fiyatlarının artması dikkat çekiyor. Fiyatı rekor kıran kabloların türlerine göre fiyat veriliyor. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

samsun kıran Haberi

samsun kıran

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin TOKİ ile birlikte İlkadım İlçesi Kıran mahallesinde uygulamayı planladığı kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak kamulaştırılmasına karar verilen parsel maliklerinden Mehmet Olgaç, Sedat Berber ve bir kısım mahalle sakinleri tarafından açılan iptal davalarında, mahkeme bölgedeki kamulaştırmalara dayanak olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Encümeni'nin 16 Mayıs 2014'te aldığı kararın yürütmesini durdurdu. 


BÜYÜKŞEHİR MAHKEMEYE BELGE DEĞİL, PROJE GÖNDERDİ 


Mahkeme, davacıların söz konusu bölgede proje hazırlanmadan kamulaştırma işlemlerinin yapıldığı yönündeki taleplerini göz önünde bulundurarak verdiği yürütmeyi durdurma kararında, Büyükşehir Belediyesi'nin Kıran Mahallesi için kamulaştırma kararı alınmadan önce yapılması gereken 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar plan değişikliklerinin, kamulaştırma kararından sonra 17 Kasım 2014 tarihinde hazırladığını, belediyenin söz konusu alanda imar planı uygulandığına dair bir belge gösteremediklerini ve kentsel dönüşüm projelerinin görsellerini ibraz ettiklerine...