28 / 04 / 2024

samsun kongre turizmi

samsun kongre turizmi

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Kongre turizm sektörünün lokomotifi İstanbul!

Toplantı ve kongre turizmi otellerin doluluk oranını etkiliyor. Kapasite ve ziyaretçi sayısıyla turizm sektörünün büyüyen pazarları arasında toplantı ve kongre turizmi geliyor. 

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Hilton Dalaman'dan Muğla'ya kongre merkezi!

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, yeni yılda yeni yatırımlara hazırlanıyor. Bölgedeki turizmi 12 aya yaymak için 35 milyon TL’lik 27 delikli golf sahası için yatırım çalışmalarını sürerken, 1200 kişilik yeni bir kongre merkezi için de çalışmalara başladı.

Bafra Belediyesi Samsun İnşaat Fuarı'nda!

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojilerinin bulunacağı 2. Samsun İnşaat Fuarı'na Bafra Belediyesi de katıldı...

Sakarya'nın 5 ilçesinde golf ve geriatri merkezi kurulacak!

Mahmut Kösemusul, “Akyazı, Hendek, Sapanca, Taraklı ve Karasu ilçelerimizde golf ve geriatri merkezi, kış sporları, süs bitkiciliği, doğa ve kongre turizmi ile termal turizmin, sahil turizminin canlandırılması noktasında önemli çalışmalar var

Tekkeköy Costal’da Çınarlık Tatil Köyü inşa edilecek!

Samsun’da turizmi canlandırmak için her fırsatı değerlendiren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tekkeköy sınırlarında bulunan Costal’da tatil köyü inşa edecek.

Timur Bayındır: 670 satılık otel ilanı var!

TUROB Başkanı Timur Bayındır, “Yüzde 2’lik düşüş yaşanacak. Biz 11 ay önce kayıplar yaşanacak dedik ancak önlemler alınmadı. Bunun telafisi zor. Acil eylem planı hazırlanması gerekir. İstanbul’da bile kongre turizmi durdu.Oteller zor durumda." dedi.

Türkiye'de kongre turizmi 3 kat fazla kazandırıyor!

Kongre turizmi gibi etkinliklerle farklı ülkeye gidenlerin diğer turistlere göre 3 kat daha fazla para harcadığını dile getiren Tondeur “Bu kesim Türkiye’nin sürdürülebilir turizm gelirleri için tarihi bir fırsat olabilir." dedi.

samsun kongre turizmi Haberi

samsun kongre turizmi

Serra Otel'deki sabah kahvaltısına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş,Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Serra Otel Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Türkdönmez, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, ilçe belediye başkanları, daire başkanları, bürokratlar ile çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı.


Kahvaltının ev sahipliğini yapan Serra Otel Yönetim Kurulu Başkanı ve Samsun İslam Vakfı Genel Kurul Üyesi Reşit Türkdönmez, otelin artık Samsun'un malı olduğunu söyledi. İş adamı Türkdönmez, Kentin konaklama tesisi ihtiyacının karşılanmasına katkı verecek 120 yataklı otelin hayırlı olmasını temenni etti.


Kahvaltıda davetlilere hitap eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf...