02 / 05 / 2024

Samsun Merkez Ulugazi TOKİ Evleri

Samsun Merkez Ulugazi TOKİ Evleri

Samsun Merkez Ulugazi TOKİ Evleri'nde toplam 2 konut satılacak. Samsun Merkez Ulugazi TOKİ başvuruları 1 Temmuz itibariyle başlayacak ve 30 Temmuz 2015 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Samsun Merkez'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1! 

TOKİ Samsun Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Merkez'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Merkez sosyal konut projesi... 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme start verildi!

Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ tarafından yapılan iki ayrı ihaleyi kazanarak şantiyelerini kuran yüklenici firmalar, Kıran Mahallesi'nde çalışmalara başladığı belirtildi.

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

Samsun'da 20 yıldır beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Samsun'da Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile firma arasında protokol imzalandı ve hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 

Samsun İlkadım'da geleceğe damga vuracak eserler inşa ediliyor!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ulugazi Mahallesi TOKİ Konutları sakinleri ile buluştu. Başkan Tok "Yaklaşık 4,5 yılda İlkadım’ın gelecek yüzyılına damga vuracak eserlere imza attık." dedi...

Samsun Canik'te 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi Merkez Yeni Mahalle'de yer alan Konut+Ticaret Alanı imarlı 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Samsun uluslararası lojistik merkez olmaya aday!

Samsun; denizhava, demiryolu ve karayolu gibi alternatifli ve gelişmiş ulaşım altyapısı, limanları, serbest bölgesi, lojistik köyü, 5 adet organize sanayi bölgesi, gelişmiş sanayi altyapısı ve geçmişten gelen ticaret geleneği ile bölgenin dünyaya açılan kapısı konumunda...

Samsun Ulugazi TOKİ'ye müjdesi!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’un en büyük toplu konutlarından birisi olan Ulugazi TOKİ konutları sakinlerinin ihtiyacı olan cami talebini yerine getiriyor.

Samsun Canik Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı, Merkez Yenimahalle'deki gayrimenkulünü ihale usulü ile satıyor. İhale 13 Eylül'de yapılacak..

TOKİ Samsun Merkez Gazi 2016 başvuruları!

TOKİ Samsun Merkez Gazi 2016 başvuruları bugün itibariyle başladı. Yüzde 20 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade uygulanan projede 1 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

Tekkeköy Merkez Cami açıldı!

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Bakacak Köyü'nde yaptırılan Merkez Cami ibadete açıldı. Açılışa katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti...

Samsun Merkez Gazi 1. Etap TOKİ başvuru 2015!

TOKİ Samsun Merkez Gazi 1. Etap'ta 1 adet konut açık satış usulüyle satılıyor. Projede 864,54 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. İşte Samsun Merkez Gazi 1. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Samsun Merkez Gazi 1. Etap başvuruları bugün başlayacak!

TOKİ Samsun Merkez Gazi 1. Etap başvuruları bugün başlayacak. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 132,17 metrekarelik 3+1 daireler yer alıyor.

Samsun Merkez Ulugazi TOKİ Evleri Haberi

Samsun Merkez Ulugazi TOKİ Evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 1276 konutluk  Samsun Ulugazi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Samsun Merkez Ulugazi TOKİ Konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin Samsun Merkez şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Samsun Merkez Ulugazi TOKİ başvuruları 01 Temmuz-30 Temmuz 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.


Anahtar teslimli olarak satışa sunulan 2 adet dairenin tipi 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Daire fiyatlarının 162 bin 464 TL ile 166 bin 972 TL arasında değiştiği Samsun Ulugazi TOKİ Konutları'nda taksitler 635,27 TL'den başlıyor.


Samsun Merkez Ulugazi TOKİ satış duyurusu için tıklayın

Samsun Merkez Ulugazi TOKİ fiyat listesi için