22 / 07 / 2024

samsun Nebiyan Dağı

samsun Nebiyan Dağı

Samsun'da yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığın'ca turizm merkezi olarak ilan edilen Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile Karadeniz Bölgesi'nin adeta seyir terası konumunda.

Samsun Atakum'da satılık 3 arsa! İhalesi 14 Kasım'da!

Samsun İli Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Samsun Büyükşehir 345 milyon 154 bin TL'ye 12 kat konut imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan 19 bin 723 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

TOKİ Samsun Havza'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ Samsun Havza 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Havza'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Havza'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Havza sosyal konut projesi... 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika fırsatı! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da bulunan iki adet kafe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan iki adet kafeyi kiraya verecek. İşte ihale detayları...

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Atakum'da 59.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan arsayı 59 milyon 169 bin 270 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun Atakum'da 24.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Samsun 1. Satış Memurluğu, Samsun ili, Atakum ilçesi, Alanlı Mahallesi, 9653 ada 1 parselde yer alan arsayı 24 milyon 816 bin 150 TL'ye satıyor...

Samsun'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağabeyi tarafından darbedilen kişi yaşamını yitirdi.

Samsun'da 11 bin 539 konut projesi hayata geçiriliyor!

Türkiye'nin 80 vilayeti ile Samsun'un da bu hizmetlerden payına düşeni aldığını belirten Erdoğan, Samsun'a son 18 yılda toplam 30 milyar TL'yi geçen yatırım yaptıklarını belirtti. Erdoğan, Samsun'da 11 bin 539 konut projesinn de hayata geçirildiğini belirtti.

samsun Nebiyan Dağı Haberi

samsun Nebiyan Dağı

19 Mayıs ilçesinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığın'ca turizm merkezi olarak ilan edilen Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile Karadeniz Bölgesi'nin adeta seyir terası konumunda.


Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her mevsim ayrı bir doğal güzelliği bünyesinde barındıran Nebiyan Dağı ile ormanları ve yaylasını bütün Avrupa ve Arap ülkelerine tanıtacaklarını söyledi.


Nebiyan Dağı'nın bin 224 metre yüksekliği ile bölgenin en yüksek noktalarından biri olduğuna dikkati çeken Genç, şöyle devam etti:


"Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile keşfedilmeyi bekliyor. Burası Karadeniz Bölgesi'nin seyir terasıdır. Bölge, dört mevsim yapılabilecek doğa turizmi, yayla turizmi, spor turizmi, foto safari, offroad sporları açısından önemli bir bölgedir. Bugüne kadar keşfedilmemiş bakir kalan ender güzelliklerden biri. bu nedenle bölgeyi başta Avrupa...