19 / 05 / 2024

Samsun Salıpazarı yeni köprü

Samsun Salıpazarı yeni köprü

Yetki ve sorumluluk alanlarının tüm ilçeleri kapsayarak genişlemesinin ardından hizmet atağına kalkan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun’un her adımına hizmet götürmeye devam ediyor.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

O ildeki 53 adet tarla kiraya veriliyor! Yıllık kira bedelleri 2 bin 300 TL'den başlıyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun ili, Atakum, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, Havza, Kavak, Ladik, Salıpazarı ve Vezirköprü ilçelerinde yer alan 53 adet tarlayı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Motorola gümbür gümbür geliyor! Yeni özellik duyuruldu..

Telefon pazarı yeni teknolojilerin öne geçtiği bir pazar haline geldi. Motorola markası da pazarda rekabeti ikiye katlayacak yeni bir telefon özelliğiyle karşımızda.

TOKİ'den Samsunlulara müjde! 3 yeni millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun'da 3 yeni millet bahçesi hayata geçirecek.

Samsun'a 3 yeni millet bahçesi daha geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO İstanbul Salıpazarı arsasının değeri ne kadar?

Halk GYO tarafından, İstanbul Beyoğlu, Kılıç Ali Paşa Mahallesi, 57 ada 15 numaralı parselde bulunan boş arsanın değerleme raporunu yayınlandı. 

Halk GYO'nun Salıpazarı arsasının değeri belli oldu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı arsasına ait değerleme raporu yayınlandı. Değerleme raporuna göre arsanın KDV dahil piyasa değeri 11 milyon 245 bin TL olarak açıklandı.

Halk GYO Salıpazarı Oteli'nin piyasa değeri 118 milyon TL oldu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı Otel Binası'na ait değerleme raporu yayınlandı. Değerleme raporuna göre otelin KDV dahil piyasa değeri 118 milyon TL olarak açıklandı.

Halk GYO Salıpazarı oteli 2020 yılı değerleme raporu!    

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı otele ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Salıpazarı arsası 2020 yılı değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı arsası 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Samsun Yakakent'e yeni otogar inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Yakakent’e ilçe otogarı ile iskele kafe yapacaklarını dile getirdi. 

Samsun Salıpazarı yeni köprü Haberi

Samsun Salıpazarı yeni köprü


Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapılan projeler bir bir tamamlanıyor. Yetki ve sorumluluk alanlarının tüm ilçeleri kapsayarak genişlemesinin ardından hizmet atağına kalkan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun’un her adımına hizmet götürmeye devam ediyor.


Salıpazarı ilçesinde bulunan Yeşildere üzerine kurulu olan eski köprünün yıkım çalışmalarının ardından yenisinin yapılması çalışmaları tamamlanmak üzere. Gökçeli ve Yavaşbey Mahallelerini birbirine bağlayacak olan yeni köprü hem yaya hem de araç trafiğini rahatlatacak.

Eski köprünün ulaşımda sorunlara sebep olduğunu ve can güvenliğini tehdit ettiğini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak önce insan, önce hizmet şiarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada yaptığımız köprü projesi aslında eski köprüye ek olarak başlamıştı. Ancak yaptığımız incelemelerde köprünün altında çatlak olduğunu gördük. Can ve mal güvenliği için mevcut köprüyü...