27 / 05 / 2024

samsun sanayi siteleri

samsun sanayi siteleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı açıklamada İlkadım Sanayi Sitesi esnafını mağdur etmeyeceklerini söyledi.

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Samsun Tekkeköy'de 14 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi, Organize Sanayi mevkiinde yer alan fabrika binasını 13 milyon 993 bin 400 TL'ye satıyor...

Konya'da iklim dostu sanayi dönüşümü gerçekleşiyor!

Konya'da inşa edilen sanayi sitesinde inceleme gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim dostu sanayi siteleri hakkında açıklamada bulundu. 

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

samsun sanayi siteleri Haberi

samsun sanayi siteleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Valisi Osman Kaymak ile beraber İlkadım Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kuru'nun misafiri oldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre toplumun her kesimiyle bir araya gelerek sorunları dinlemeye devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin bu sefer İlkadım Sanayii Sitesi esnafının sorunlarını dinleyerek çözüm aradı.

Sanayi sitelerinin kent ekonomisine katkılarının büyük olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak en önem verdiğimiz konu mağduriyetlerin giderilmesi, vatandaşımızın huzur içinde yaşamasıdır. Bu yüzden buradaki esnafımızı mağdur etmeyi asla istemiyoruz. En büyük sıkıntı altyapı ve yol gördüğümüz kadarıyla. Bütçemiz dahilinde işlerimizi planlıyoruz ve işe koyuluyoruz. Buradaki sorunların çözümü içinde en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız hayırlısıyla" diye konuştu.

Toplantıya Tekkeköy Belediye Başkanı...