29 / 04 / 2024

Samsun Sarıgazel hayvanat bahçesi

Samsun Sarıgazel hayvanat bahçesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Sarıgazel Tabiat Parkı içerisinde bin 700 dönümlük alan içerisinde yapılacak olan Hayvanat Bahçesi ile hayvan dostlarımızı doğal yaşam alanına taşıyacağız" diye konuştu.

Samsun Sarıgazel'e hayvanat bahçesi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Sarıgazel Tabiat Parkı içerisinde bin 700 dönümlük alan içerisinde yapılacak olan Hayvanat Bahçesi ile hayvan dostlarımızı doğal yaşam alanına taşıyacağız" diye konuştu.

Samsun Çarşamba'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba Sarıcalı mahallesinde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.

Samsun-Hopa arasında yapılması planlanan Yeşil Yol Projesi mecliste!

Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Samsun-Hopa arasında yapılması planlanan Yeşil Yol Projesi ile ilgili soru önergesi hazırladı. Sarıbal sorularını Kalkınma Bakanı Lütfi Elvana'a iletti...

Samsun Tozmaz İnşaat açıldı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde faaliyet gösteren Ali, Ruçhan ve Erdoğan Tozmaz kardeşlerin faaliyetlerini sürdürdüğü Tozmaz İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi, Sarıçalı mahallesinde yeni yerini Mehter Marşı ile hizmete açtı.

TOKİ Samsun Kavak Konutları'nda kayıtlarda sona gelindi!

Samsun Kavak'ta yapılacak olan TOKİ konutları için kayıt tarihinde sona yaklaşıldı. Kavak Belediye Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın elini çabuk tutması gerekiyor. Kısa sürede kayıtlar bitecek" dedi.

Samsun Kavak'a 180 kişilk yurt inşa edilecek!

Samsun Kavak Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşındıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu’na(KYK) verilmesi için Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu ile protokol imzaladı.

İbrahim Sarıcaoğlu Samsun Kavak'taki çalışmaları inceledi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçe merkezindeki parklarda incelemelerde bulundu. Sarıcaoğlu, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, parklarda incelemelerde bulunarak, eksiklikleri tespit ettiğini söyledi.

Samsun Kavak'a otel inşa edilecek!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak'ta artık otel sorunun kalmayacağını belirterek, bir işadamı tarafından yapılak olan otelin alanında incelemelerde bulundu.

Samsun OSB'ye 2 fabrika açılacak!

Samsun’da yapılan organize sanayi toplantısında Kavak Organize Sanayi Bölgesi’ne(OSB) iki fabrika daha geleceği açıklandı.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yaklaşık 100 kişinin istihdam edileceğini açıkladı.

Tarabya'ya hayvanat bahçesi!

İstanbul'da 1978 yılında Sarıyer Tarabya'da bir hayvanat bahçesi yapılmak istenmiş ancak 8 yıl boyunca çivi bile çakılmamış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Samsun Sarıgazel hayvanat bahçesi Haberi

Samsun Sarıgazel hayvanat bahçesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Samsun'a yeni bir 'Hayvanat Bahçesi' yapılacağını müjdeledi. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Demir, 19 Mayıs İlçesi sınırları içerisindeki Sarıgazel Tabiat Parkı'nın bin 700 dönümlük bölümüne yeni Hayvanat Bahçesi Doğal Yaşam Alanı kurulacağını açıkladı.

Başkan Mustafa Demir, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Hayvanat Bahçesi ve Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. İlçe belediye başkanlarının da katıldığı gezilerin ilkini Hayvanat Bahçesi'nde yapan Başkan Mustafa Demir, burada önemli açıklamalar yaptı.

TABİAT PARKI'NA YENİ HAYANAT BAHÇESİ


Mevcut Hayvanat Bahçesi'nin kapatıldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Başkan Mustafa Demir, "2005 yılından bu yana hizmette bulunan Hayvanat Bahçesi'ndeki vahşi, egzotik ve yırtıcı hayvanları ülkemizin çeşitli noktalarındaki doğal yaşam parklarına gönderdik. Çünkü...