06 / 05 / 2024

samsun sheraton recep tanrıverdi

samsun sheraton recep tanrıverdi

Tanrıverdi Grubu Başkanı Recep Tanrıverdi’nin Samsun'da yapımına başladığı oteli ABD’li Sheraton işletecek. ABD'li Starwood Hotels CEO'su Willms "Anadolu'da yükselen yeni bir trend keşfettik" dedi. Otele yatlarla turist çekilecek...

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

TOKİ Samsun sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Samsun ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heyecan ile beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını duyurdu. Peki, TOKİ Samsun'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Samsun'un hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Samsun'da 16 yılda 9 bin 459 konut teslim edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, bölgede hayata geçirilen yatırım ve projelerden bahsetti. 

Samsun'a ikinci devlet üniversitesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Samsun'a ikinci bir devlet üniversitesini açıyoruz. Doğrudan şehrimizin ismini verdiğimiz Samsun Üniversitemizin kuruluşuyla ilgili karar, önceki gün Yükseköğretim Kurulumuzda alındı" dedi.

900 yataklı Samsun şehir hastanesi ihale sürecinde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun 6. Olağan İl Kongresi'nde katıldı. 

Samsun Golf Sahası’na Sümeyye Erdoğan’dan tam not!

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilciliğinin açılışı için Samsun’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Golf Sahası’na hayran kaldı.

Samsun Büyükşehir Meclisi, KADEM'e yer onayı verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın başkan yardımcılığını yaptığı Kadın ve Demokrasi Derneği'ne (KADEM) Samsun'da yer tesis edilmesi maddesi Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından kabul edildi.

Samsun Golf Sahası'nda son durum!

İftar programı için memleketleri Samsun'a gelen Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ile Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi, Samsun Golf Sahası'nı ziyaret etti.

Günaydın Et yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485 metrekare kullanım alanında 160 kişiye hizmet verecek olan yeni şubesini açarak restoran zincirine bir yenisini daha ekledi.

Günaydın Grup yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, restoran zincirine bir yenisini daha ekledi. Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485m2 kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başladı.

samsun sheraton recep tanrıverdi Haberi

samsun sheraton recep tanrıverdi

Le Meridien, W ve Sheraton gibi markaları bünyesinde bulunduran dünyanın önde gelen otel zincirlerinden ABD merkezli Starwood Hotels, Avrupa Başkanı Thomas Willms, İstanbul’un yanı sıra Adana, Bursa ve Samsun’da faaliyete geçeceklerini belirterek “Grup olarak Türkiye’ye inanıyoruz. Ülkenin Anadolu bölümünde yükselen yeni bir trend keşfettik. Kısa bir süre önce açılan Bursa otelimizin yanı sıra, bu yıl hizmete girecek Adana ve Samsun bölgeleri hem iş hem de turizm anlamında gelişen şehirler. Buralarda otelleri hayata geçiriyoruz. Yeni şehirler de gündeme gelecek” diye konuştu. Willms, şehir otellerinin yanı sıra Antalya ve özellikle lüks turizm anlamında daha da kendinden söz ettiren Bodrum’a yönelik resort projelerini de gözlediklerini belirterek, “Bizim Türkiye’de büyüme stratejimiz belli, bunun için doğru partnerlerle buluşmayı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Mayıs başında Beşiktaş’ta...