06 / 05 / 2024

samsun sheraton yat turizmi

samsun sheraton yat turizmi

Tanrıverdi Grubu Başkanı Recep Tanrıverdi’nin Samsun'da yapımına başladığı oteli ABD’li Sheraton işletecek. ABD'li Starwood Hotels CEO'su Willms "Anadolu'da yükselen yeni bir trend keşfettik" dedi. Otele yatlarla turist çekilecek...

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun'da hayata geçirilmesi planlanan 2.2 milyar TL'lik 109 proje, yatırım teşvik belgesi aldı!

Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yatırımcıların teşvik başvurularının 2020'de bir önceki yıla göre yükseldiği şehirde, 2020'de teşvik tutarında 2019 yılına göre yüzde 56 artış yaşandığı kaydedildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Samsun'da gayrimenkul yatırımcıları için yeni fırsat!

REMAX Work tarafından Samsun'da yeni bir kampanya başladı. Gayrimenkulde takas kampanyası ile Samsunlu aileler ve yatırımcıların yüzleri gülüyor.

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

Samsun'a 25 milyon dolarlık termal yatırım!

Samsun Havza'da termal yatırıma başlayan firma, Katarlı bir firma ile gerçekleştirdiği ortaklığın ardından proje tutarını 25 milyon dolara yükseltti.

Samsun'da raylı sisteme 120 milyon liralık yatırım!

Samsun Büyükşehir belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun'daki raylı sistem yatırımları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Zihni Şahin: Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz" dedi.

Samsun Lojistik Merkezi tarihe geçecek bir yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Samsun, Ordu ve Giresun Karadeniz’in yatırım merkezi olacak!

"Bölgende Tek Ol Semineri"nde konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, Samsun, Ordu ve Giresun'un Karadeniz’in yatırım merkezi olacağını söyledi..

samsun sheraton yat turizmi Haberi

samsun sheraton yat turizmi

Le Meridien, W ve Sheraton gibi markaları bünyesinde bulunduran dünyanın önde gelen otel zincirlerinden ABD merkezli Starwood Hotels, Avrupa Başkanı Thomas Willms, İstanbul’un yanı sıra Adana, Bursa ve Samsun’da faaliyete geçeceklerini belirterek “Grup olarak Türkiye’ye inanıyoruz. Ülkenin Anadolu bölümünde yükselen yeni bir trend keşfettik. Kısa bir süre önce açılan Bursa otelimizin yanı sıra, bu yıl hizmete girecek Adana ve Samsun bölgeleri hem iş hem de turizm anlamında gelişen şehirler. Buralarda otelleri hayata geçiriyoruz. Yeni şehirler de gündeme gelecek” diye konuştu. Willms, şehir otellerinin yanı sıra Antalya ve özellikle lüks turizm anlamında daha da kendinden söz ettiren Bodrum’a yönelik resort projelerini de gözlediklerini belirterek, “Bizim Türkiye’de büyüme stratejimiz belli, bunun için doğru partnerlerle buluşmayı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Mayıs başında Beşiktaş’ta...