26 / 07 / 2024

samsun stadı yeni stadı

samsun stadı yeni stadı

33 bin 919 seyirci kapasiteli stadın çatısı ve dış kaplaması ile saha zeminine çim ekimi tamamlandı. Samsunspor Kulübü Başkanı Tutu, "Yeni stadımız ligin 2. devresinin ilk 2 haftasına yetişmeyebilir ama sonraki haftalarda maçlarımızı orada oynamayı planlıyoruz" dedi.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Samsun'da yeni yapılan 9 katlı bina tahliye edildi!

Samsun'da 3 yıl önce inşaatı tamamlandıktan sonra zemininde meydana gelen eğim sonucunda yıkılma riskinin olduğu belirlenen ve tahliye edilen 9 katlı apartmanda oturanlar, konuyu yargıya taşıdı.

Aykar Konut Samsun'da yeni projeye başlıyor!

Karadeniz Parke ile sektörde adından sıkça söz ettiren Aykar Konut, Samsun'da modern projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Samsun'da gayrimenkul yatırımcıları için yeni fırsat!

REMAX Work tarafından Samsun'da yeni bir kampanya başladı. Gayrimenkulde takas kampanyası ile Samsunlu aileler ve yatırımcıların yüzleri gülüyor.

Ordu Stadı yeni sezonda hizmete girecek!

Temmuz 2017’de atılan Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar devam ediyor. Yetkililer, stadın 2019-2020 sezonunda hizmete gireceğini açıkladı.

Ordu 19 Eylül Stadı Millet Bahçesi oluyor!

Ordu'da 1967'de inşa edilen 19 Eylül Stadı, yeni stadının bitirilmesinin ardından Millet Bahçesi olacak. 

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıkalamada "Samsun'un büyük bir sanayi ve ticaret potansiyeli var. Bunu değerlendirerek yatırımı ve üretimi artıracak, işsizliği azaltacağız" diye konuştu.

Samsun'un yeni müzesinde sona yaklaşıldı!

TCDD Kılıçdede mevkisinde yer alan eski lokomotif tamir atölyesi binasının restorasyon çalışmalarının 3-4 ay içinde tamamlanması hedefleniyor. Bina müze olarak hizmete açılacak.

samsun stadı yeni stadı Haberi

samsun stadı yeni stadı

Gençlik ve Spor Bakanlığınca, Karadeniz Bölgesi'nde inşa edilenler arasında bulunan Samsun'daki statta sona yaklaşıldı.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan, 140 bin metrekarelik alana sahip stadın temeli 4 Ağustos 2013'te atıldı. 33 bin 919 seyirci kapasiteli stadın çatısı ve dış kaplaması ile saha zeminine çim ekimi tamamlandı. 


Çimleri alttan ısıtmalı olacak statta alışveriş merkezi, localar, restoranlar, amatör kulüplere tahsis edilecek antrenman sahaları ve ofisler bulunacak.


Barcelona'nın maçlarını oynadığı Nou Camp Stadı örnek alınarak 50 olan turnike sayısı 72'ye çıkartılan stadyumun böylece 15 dakika içinde boşaltılabilmesi amaçlanıyor.


- Tutu: "İki ay içinde çok güzel bir stat ortaya çıkacak"

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, AA muhabirine, Samsunspor'un yeni stadının muhteşem olduğunu söyledi. 


Türkiye'nin yeni inşa edilen diğer statlarından aşağı kalmayan bir tesis yapıldığını vurgulayan Tutu,...