08 / 05 / 2024

samsun tek akıllı ve engelsiz müzesi çalışmaları

samsun tek akıllı ve engelsiz müzesi çalışmaları

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini ziyaret etti. Eksikleri ve yapılabilecek düzenlemeleri inceledi.

ŞOK’ta her ürüne tek tek indirim geldi! Akıllı saat 429 TL’ye, mama sandalyesi 249 TL’ye, nohut 29,50 TL’ye düştü!

25 Temmuz’un düzenlediği indirim kampanyasının son günü olduğunu duyuran ŞOK, müşterilerini ŞOK Market’lere davet etti. Bu doğrultuda, akıllı saat 429 TL’ye, mama sandalyesi 249 TL’ye, nohut 29,50 TL’ye düştü. İşte ŞOK fiyat listesi 25 Temmuz...

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

2023'te alınabilecek en iyi akıllı saatler! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Doğru akıllı saati seçmekte zorlanıyorsanız, hemen buraya bakın! Tek seçeneğiniz Apple Watch değil! İşte 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefonlarda yeni dönem! OnePlus katlanır telefonlara geçiyor

Merakla beklenen OnePlus 11'in yapılacak olan lansmanı yaklaşırken, 7 Şubat lansman etkinliğine bir haftadan biraz daha uzun bir süre kaldı. Ancak görünen o ki bu amiral gemisi, firmanın planlarındaki tek heyecan verici yeni akıllı telefon değil.

BİM’den her şey tek fiyata kampanyası! Havlu, akıllı bileklik, organizer… 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi

BİM,  yeni yılın ilk günlerinde “Her Şey Tek Fiyata” kampanyasına imza atıyor. Havludan akıllı bilekliğe, koltuk kenarı organizer’dan yağlık- sirkelik şişesine her ürünün aynı fiyattan satılacağı kampanya 6 Ocak’ta başlıyor. İşte kampanya detayları…

Karar verildi: Artık akıllı telefonlarda tek tip olacak

Avrupa Birliği Parlamentosu akıllı telefonlara ilişkin tasarıyı onaylayarak, cihazların tek tip şarj girişli olmasına karar verdi.

Turkcell ve Huawei'den Samsun'da akıllı şehir için işbirliği!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Turkcell ve Huawei ile Akıllı Şehir İşbirliği için protokol imzaladı.

Beşiktaş’ta Akıllı Saha Projesi başladı!

Beşiktaş Belediyesi Türkiye’nin ilk ve tek en kapsamlı akıllı şehir projesi olan “Akıllı Saha” çalışmalarına başladı.

Pendik’te Akıllı Şehircilik binalara uzandı!

Pendik, kentsel dönüşüme geleceğin teknolojisiyle hazırlanıyor. Pendik Belediyesinin AB destekli uluslararası projeyle önce şehrin geneli için çalışmalarını sürdürdüğü 3B Akıllı Şehircilik modellemesi, şimdi de tek tek binalar için kullanılacak.

Samsun Tekkeköy Belediyesi'ne akıllı bina!

Samsun’un Tekkeköy Belediyesinin akıllı yeni hizmet binası görenleri hayran bırakıyor. Samsun-Ordu karayolu üzerindeki 16 bin 500 metrekare inşaat alanına ve 16 bin metrekare meydana sahip Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binası 8 kattan oluşuyor.

Samsun'un Akıllı Şehir Stratejisi hazırlanıyor!

ORTA Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mevlüt Özen, "Türkiye'de ilk kez uygulayacağımız proje ile Samsun'un 'Akıllı Şehir Stratejisi'ni hazırlayacağız. Alt yapı, turizm, ulaşım, ekonomik, teknolojik ve birçok farklı alanı içerisine alarak bu stratejiyi hazırlayacağız" dedi.

Erdem Akçıl: Akıllı şehirler projesi ilk Ankara'da başlayacak!

“Şehirlerde artan nüfusun ortaya çıkardığı sorunların tek çözümü şehri akıllı hale dönüştürmek” diyen Kamu Teknoloji Platformu Başkanı Erdem Akçıl, bununla ilgili ilk projeyi Ankara’da hayata geçireceklerini söyledi

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini inceledi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini ziyaret etti. Eksikleri ve yapılabilecek düzenlemeleri inceledi.

samsun tek akıllı ve engelsiz müzesi çalışmaları Haberi

samsun tek akıllı ve engelsiz müzesi çalışmaları

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini ziyaret ederek eksikleri ve yeni yapılabilecek düzenlemeleri yerinde inceledi.


Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’da Kuvay-i Milliye toplantılarının ilkinin yapıldığı söylenen Şeyh Sadi Tekkesi ve yanında bulunan akıllı engelsiz müzeleri gezerek incelemelerde bulundu. 3 yapının da bütün engellilerin gezebileceği şekilde hazırlandığı müzeler ve tekkelerde gazi ve şehitlerin adının yaşatılmasının yanı sıra Kurtuluş Mücadelesi'nin ilk toplantısının yapıldığı ortam ve Kıbrıs Barış Harekatı’ndan da izler taşınıyor.

Samsun’un Kurtuluş Mücadele tarihinin sadece anlatılanlardan ibaret olmadığını belirten Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun Kurtuluş Mücadelesi'nin ilk yapıldığı şehir. 19 Mayıs 1919 hadisesi sadece Atatürk’ün Samsun’a çıktığı resmi tarih dilinde anlatılanlardan ibaret değil. Onun arka planında kahramanlıklar var....