19 / 05 / 2024

Samsun Terme bina yıkımları

Samsun Terme bina yıkımları

Samsun Terme Belediyesi, ilçedeki çöküntü ve harabe durumda olup tehlike arz eden metruk binaları yıkıyor. Bu kapsamda, bölge taramaları ve vatandaş şikayetlerini değerlendirip yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Büyükşehir vakıflar için 903 bin TL kira ödedi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrenci yurdu olarak kiralanan 2 binanın daha sonra bir vakfa devredildiği ve kira bedellerinin de belediye tarafından ödendiği belirlendi. Sayıştay belediyenin 2 bina için 2019'da 903 bin 310 TL (KDV hariç) bedel ödediğini belirledi.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Samsun İlkadım Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 4 katlı bina!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

Samsun'da tahliye edilen 9 katlı bina 30 santimetre yan yattı!

Samsun'da zemininde oluşan eğim nedeniyle yıkılma riski bulunduğu tespit edilerek tahliye edilen 9 katlı bina 30 santimetre yan yattı. Apartmanda, İnşaat Mühendisleri Odası uzmanlarınca teknik inceleme yapıldı.

Samsun'da yeni yapılan 9 katlı bina tahliye edildi!

Samsun'da 3 yıl önce inşaatı tamamlandıktan sonra zemininde meydana gelen eğim sonucunda yıkılma riskinin olduğu belirlenen ve tahliye edilen 9 katlı apartmanda oturanlar, konuyu yargıya taşıdı.

Samsun’daki metruk binalar yıkılıyor!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın direktif vermesinden sonra ilçede bulunan metruk binaların yıkım çalışmalarına başlandı. Başkan Necattin Demirtaş; “İlkadım'da metruk bina kalmayacak.” şeklinde açıklama yaptı.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Samsun Terme bina yıkımları Haberi

Samsun Terme bina yıkımları

Samsun Terme Belediyesi, ilçedeki çöküntü ve harabe durumda olup tehlike arz eden metruk binaları yıkıyor. Belediye Fen işleri ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler bu kapsamda, bölge taramaları ve vatandaş şikayetlerini değerlendirip yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, görüntü kirliliği yapan, çevre sağlığını olumsuz etkileyen, toplum huzurunu bozacak şekilde halkı tedirgin eden metruk yapıları ortadan kaldırdıklarını ifade etti. Kul, "İlçemizde tarihi bina niteliğinde olmayan binaların yasaların verdiği yetkiye dayanarak yıkımını gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar ile ayrıca görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Vatandaşımızın huzurunu ön planda tutuyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, çevrelerinde bu tür binalar varsa bize en kısa süre ulaşmalarıdır. Terme'de vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumak adına bu yıkımlara devam edeceğiz"...