30 / 04 / 2024

samsun terme devlet hastanesi

samsun terme devlet hastanesi

2014 yılında inşaatına başlanan Samsun Terme Devlet Hastanesi; diyaliz, diş polikliniği, acil servis birimleri, poliklinikler ve diğer birimler ile modern binasında hizmete başladı.

Samsun Terme Devlet Hastanesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Samsun Terme'de yeni Devlet Hastanesi inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Terme Devlet Hastanesi göz kamaştıracak, ilçeye önemli hizmetler sunacak" dedi.

Samsun TOKİ Terme Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Samsun İli Terme İlçesi 75 Yataklı Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Samsun Terme Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Samsun İli Terme İlçesi 75 Yataklı Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin yapımı hala tamamlanamadı!

Samsun Milletvekili Erhan Usta, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin inşaatının ne zaman tamamlanacağı hakkında sorular sordu...

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandırıldı!

Samsun Tekkeköy'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip tarafından 600 iş gününde bitirilmesi talimatı verilen Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandırıldı.

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

samsun terme devlet hastanesi Haberi

samsun terme devlet hastanesi

Samsun'da 2014 yılında inşaat ve çevre düzenleme ihalesi TOKİ tarafından yapılan ve proje bedeli 33.040.000 TL olan 75 yataklı kapasiteli Terme Devlet Hastanesi 22 bin 975 metrekaredir. 15 bin 883 metrekare kapalı alan olan, 6 bin 364 metrekare oturma alanlı, Terme Devlet Hastanesinin yapımı tamamlandı. 


Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve hastane başhekimliğinin yoğun çabalarıyla yapımına başlanan ve hızlı bir şekilde inşaatı tamamlanan yeni Terme Devlet Hastanesi, 22 Ağustos 2016 Pazartesi günü faaliyete geçti. 


"HASTA KONFORU ÖN PLANDA" 


Son sistem teknolojiyle donanımlı hastanede 25 çift ve 35 tek kişilik hasta yatağı odası, 10 yataklı diyaliz odası, 5 kişilik yoğun bakım odası, 20 poliklinik, 11 diş polikliniği, 4 ameliyathane, yeni doğan ve yetişkin yoğun bakım...