06 / 05 / 2024

Samsun TOKİ taksitleri ne kadar

Samsun TOKİ taksitleri ne kadar

Aylık taksitlerin 505,90 TL'den başladığı Samsun TOKİ Çay Mahallesi Evleri'nde 18 adet konut satışa sunuluyor. Peki Samsun TOKİ Çay Mahallesi başvuruları ne zaman?

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlayacak? Taksitler nasıl ödenecek? Hemen bakın!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlıyacak sorusunun yanıtı TOKİ projelerinebaşvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ taksitleri nasıl ödenecek? Hemen bakın...

TOKİ kuralarına dair detaylar! TOKİ Kuraları canlı yayın hangi kanalda?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alan konuların başında gelmektedir. TOKİ kuralarını izlemek isteyenler, kuraların nereden izlendiği, TOKİ taksitleri, ve daha pek çok konu da araştırmaktadır. İşte o detaylar!

TOKİ taksitleri sabit mi? Ödemeler ne zaman başlayacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? TOKİ sosyal konut 2022 taksitleri ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi taksitleri zamlanacak mı? Taksitler ne kadar olacak?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurular başladı. Başvuru yapanlar ya da başvuru yapacak vatandaşalar detayları araştırıyor. "TOKİ taksitleri sabit mi?" sorusunun yanıtı da en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, TOKİ 250 bin konut projesinde taksitler yükselecek mi, taksit b

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu!

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar oldu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ taksitleri 2022!

TOKİ taksitleri 2022 haberimizde yer alıyor. Peki milyonlarca kişi tarafından merak edilen TOKİ taksitleri 2022 ne kadar oldu? İşte TOKİ taksitleri 2022...

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu sorusunun yanıtı TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

20 soruda TOKİ'den ev almak!

TOKİ, her yıl binlerce asgari ücretli ve dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. TOKİ konut şartları neler? TOKİ taksitleri ne kadar? TOKİ'den konut alım peşinatı ne kadar? İşte tüm merak edilenler..

Erdoğan Tok, Samsun İlkadım'daki projelerini anlattı!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı vatandaşlar projelerin sadece resimlerde kaldığını konuşuyor, ama İlkadım'da projeler son sürat yükseliyor" dedi.

Erdoğan Tok Samsun'daki inşaatları gezdi!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleriyle hizmet turu gerçekleştirdi. Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı, Cami ve Külliye inşaatı ve İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunuldu.

Samsun TOKİ Ladik 2. Etap ev fiyatları!

Samsun TOKİ Ladik 2. Etap ev fiyatları dairelerin konumlarına bağlı olarak değişiyor. Peşinat olarak minimum 15 bin 285 TL alınan projede başvurular 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlayacak.

Samsun TOKİ Ladik başvuruları ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta fiyatlar 101 bin 902 TL'den başlıyor. Projede 15 bin 285 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Samsun TOKİ Ladik başvuruları ne zaman?

Amasya Merzifon TOKİ taksitleri ne kadar?

TOKİ Amasya Merzifon'da 9 bin 940 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 240 aya varan vade fırsatı sunuluyor. Peki Amasya Merzifon TOKİ taksitleri ne kadar?

Samsun TOKİ taksitleri ne kadar Haberi

Samsun TOKİ taksitleri ne kadar

“Samsun Çay Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 18 adet konut Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunuluyor. 


 TOKİ  Samsun Çay Mahallesi Konutları fiyatları 103 bin 480'den başlıyor ve 109 bin 408 TL'ye kadar çıkıyor.


Toplam 18 konutun bulunduğu TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları'nda daire alanları 84,49 metrekare olarak dizayn edildi. 


2 bin 418 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde taksitler 505,90 TL'den başlıyor.


Samsun TOKİ Çay Mahallesi başvuruları ne zaman?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuru işlemleri 27 Temmuz – 14 Ağustos 2015 tarihleri arasında Türkiye HalkBankası A.Ş’nin Saathane Samsun Şubesi aracılığı ile yürütülecek. 


Satış ilanı için tıklayın

Fiyat listesi için