15 / 05 / 2024

Samsun Yakakent nerede

Samsun Yakakent nerede

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Yakakentlilere verdiği sözleri ve hazırladıkları projeleri hayata geçirmeye başladıklarını ve 2019'a kadar bitireceklerini söyledi...

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Samsun Yakakent'e yeni otogar inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Yakakent’e ilçe otogarı ile iskele kafe yapacaklarını dile getirdi. 

10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Samsun 50 bin konut nerede? TOKİ Samsun 50 bin konut başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Samsun Yakakent'e arıtma tesisi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2 sene önce kendilerinden Yakakent için Atık Su Arıtma Tesisi istendiğini anımsatarak, “En geç önümüzdeki 1.5 yıl içerisinde Yakakent’in bir damla atık suyu denize gitmeyecek” dedi.

Samsun'da toplu açılış töreni gerçekleşecek!

Samsunluları dev projelerin toplu açılış törenine davet eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Alaçam ve Yakakent Meydanımızda gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine bütün hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Alaçam ve Yakakent meydanlarına kavuştu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi şehir estetiğine önem veren projelerini sürdürmeye devam ediyor. Alaçam ve Yakakent ilçelerinde meydan düzenlemeleri tamamlanırken meydanların çevresinde yapılan peyzaj çalışmaları ile ilçelere modern bir görünüm kazandırıldı.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde dairelerin büyüklükleri minimum 98,46 metrekare olarak tasarlandı. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul edilen TOKİ Çay Mahallesi kura çekimi yarın gerçekleşecek. Projede aylık taksitler 592,94 TL'den başlıyor. Peki Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi nerede?

Toplam 63 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta daire fiyatları 71 bin 154 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

Başvuruları sona eren TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları'nın büyüklükleri 98,46 metrekareden başlıyor. Projede 350 daire kurayla satılıyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta daire fiyatları 71 bin 154 TL'den başlıyor. Projede 63 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Peki Samsun Ladik 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 18 adet konut alt gelir grubu kapsamında satışa sunuluyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi nerede?

Toplam 350 adet dairenin kurayla satışa sunulduğu TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi nerede?

Samsun Yakakent nerede Haberi

Samsun Yakakent nerede

İlçenin turistik balıkçı limanındaki 850 metre uzunluğundaki yolu sıcak asfalt karışımıyla kaplayarak yol sorununu ortadan kaldırdıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, ilçe için hazırlanan projeleri 2019'a kadar hayata geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti.


30 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Samsun'un turistik ilçesi Yakakent'te balıkçı limanını ziyaret eden  Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada ilçe halkına hayata geçirecekleri projeleri anlatmıştı. Seçimin ardından hazırlıklara başlayan Büyükşehir Belediyesi, söz verilen hizmetleri yerine getirmeye başladı. İşe şehrin önemli balıkçı limanlarından biri olan Yakakent limanındaki yol problemini çözerek başlayan Büyükşehir Belediyesi, liman içindeki 850 metre uzunluğundaki 4 metre genişliğindeki yolu, sıcak asfalt karışımıyla kapladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin büyük gayretleri sonucu asfalt çalışması, 2 günde tamamlandı.


“YAKAKENT TURİZM İÇİN BİR CENNET”


Yolun hem balıkçı esnafı hem de lokantalar...