03 / 05 / 2024

samsun yatırım

samsun yatırım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Vezirköprü ilçesindeki yatırımları ve projeleri anlattı. Karaaslan, ''199 tesisin, yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi. Bu da şehrimiz için çok önemliydi'' dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun yatırımcıların göz bebeği oldu!

Şehirdeki gelilmelerin ele alındığı ve sorunlarının konuşulduğu her ay düzenlenen Samsun buluşması bu kez İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un ev sahipliğinde Ihlamur Cafe’de gerçekleştirildi

İş adamı Hassan Ashoor Samsun'a 3 konaklama yatırımı yapacak!

Medineli iş adamından Ayvacık'a konaklama yatırımı Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun'un 'Saklı Cennet' unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta 3 konaklama yatırımı yapmaya hazırlandığı bildirildi

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Mevlüt Oral: Konut ve araziye yatırım kazandırır!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, parası bulunan konut ve araziye yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Samsun İlkadım'a 5 yılda 255 milyon liralık yatırım!

Yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak 5 yılda 255 milyon yatırım yaptıkları hizmetleri anlattı.

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.

Suriyeliler'den Atakum'a 1 milyon liralık konut yatırımı!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası (SATEM) Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Oral, bölgedeki Suriyelilerin Atakum ilçesine 1 milyon lira değerinde konut yatırımı yaptığını açıkladı. 

Samsun Lojistik Merkezi tarihe geçecek bir yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Samsun, Ordu ve Giresun Karadeniz’in yatırım merkezi olacak!

"Bölgende Tek Ol Semineri"nde konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, Samsun, Ordu ve Giresun'un Karadeniz’in yatırım merkezi olacağını söyledi..

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Samsun Asarcık'a 3 yılda 26 milyonluk yatırım!

Samsun'da yaptıkları masaya yatıran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık'a 3 yılda 26 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Samsun'a 3 yılda 46,5 milyon liralık yatırım yapıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, saklı cennet Ayvacık ilçesine 3 yılda 46,5 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Samsun Canik'e 52 milyon liralık yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Canik İlçesi genelinde 52 milyon 312 bin lira yatırım yapıldığını söyledi

Samsun'a 337.5 milyon TL yatırım yapıldı!

Samsun'a, 2016 yılında 1 tanesi yabancı yatırım olmak üzere toplam 41 yatırım yapılabildi. Bu yatırımların toplam bedeli 337 milyon 533 bin TL olarak belirlendi.

Samsun'a 175 milyon TL'lik yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “28 Tesis, 175 Milyon TL Yatırım” konulu DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış merasimine katıldı.

samsun yatırım Haberi

samsun yatırım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Biz yatırıma, üretmeye ve gelişmeye devam ediyoruz. 16 Nisan'da çıkacak çok güçlü 'evet' ile bütün bunlar hız kazanacak." dedi.


Karaaslan, Vezirköprü ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinde partililerle bir araya geldi.


Halk oylaması sürecinin çok yoğun geçtiğini, uzun süredir sahada olduklarını belirten Karaaslan, ulaşmadıkları bir vatandaş bile kalmaması için çaba gösterdiklerini söyledi.


Karaaslan, daha aydınlık bir gelecek için 16 Nisan'daki halk oylamasında çok güçlü "evet" çıkacağına inandığını dile getirdi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'daki programlarını değerlendiren Karaaslan, "199 tesisin, yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi. Bu da şehrimiz için çok önemliydi. 2,5 milyar liralık yatırımdan bahsediyoruz. Referandum sürecinde sahada çalışıyoruz ama bir taraftan da üretmeye ve yatırımlara hız vererek devam ediyoruz çünkü Türkiye gelişmeli. Ancak gelişerek 2023 vizyonunu yakalayabiliriz."...