01 / 05 / 2024

Samsun yeni devlet hastanesi

Samsun yeni devlet hastanesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun Vezirköprü'de 150 Yataklı Devlet Hastanesi inşa edecek. Hastanenin ihalesi 11 Haziran'da yapılacak...

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması talebi meclis gündeminde!

Antalya'nın Manavgat ilçesine yeni bir hastane yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Edirne'nin yeni devlet hastanesi TBMM'nin gündeminde!

Edirne'nin Enez ilçesine yapılan devlet hastanesinin kapasitesi ile personel ve fiziki durumu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

Samsun yeni devlet hastanesi Haberi

Samsun yeni devlet hastanesi

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Samsun İli Vezirköprü İlçesi 150 Yataklı Devlet Hastanesi ve 20 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 11 Haziran 2018 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İhale ilanı:
Samsun İli Vezirköprü İlçesi 150 Yataklı Devlet Hastanesi ve 20 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İhale Kayıt Numarası    :    2018/242719  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik...